Ahojte dievcata, vzhladom k tomu, ze som nenasla v diskusiach nic o tejto skolke a potrebujem vediet,ako to v nej funguje, myslim strava, starostlivost, celkovo spokojnost so skolkou - su tu mamicky, co tam maju/mali deticky? Dakujem 🙂
Ahojte baby.. Mne ide do skolky na Rovniankovu teraz od septembra moj 3 rocny syn. Tiez o skolke dokopy nic neviem.V maji mi prislo do schranky, ze je prijaty a nic viac..Ziadne rodicko nebolo, ani neviem co mu do skolky zobrat..ani ako bude vyzerat prvy den.. Ak nieco viete, prosim dajte info 🙂 Dakujem
@jeanka aj ja som velmi spokojna, dobre varia, maly skoro vzdy vsetko zje, ucitelky su prijemne na deticky, je to starsia skolka, ziadne supermoderne hracky a podobne, ale mne to nevadi, stale nieco robia, vyrabaju, ihrisko nic moc, ale casom, ked bude viac penazi, bude hadam krajsie. Nas maly tam chodi rad a to je pre mna podstatne. 🙂
Ahojte, dcera bude chodit od septembra 2015 do skolky na Rovniankovu a rada by som ju zoznamila s nejakymi detickami, ktore tiez nastupuju vtedy. keby mal niekto zaujem trebárs stretnut sa na ihrisku, bolo by to fajn. 😉
Baby. Bol problem dostat tam dietatko, ci to nie je take preplnene? A ako ste spokojne s odstupom casu?
@bimba01 ahoj, moj sa dostal... mal 3 roky v july a trvaly pobyt ma na Rovniankovej... ci sa tam dostali aj deti z inych casti petrzalky resp. mesta neviem...
nemam velmi s cim porovnavat ale je to podstatne lacnejsie ako sukromna skolka 😀 a vybera si aj tak nemozem... takze spokojna som 🙂 maly sa tiez nestazuje, nasiel si tam kamaratov, ucitelky su v pohode... niektore tam ucili uz ked my sme boli deti 😀
Ahojte, mohla by som poprosit nejake novsie skusenosti so skolkou na Rovniankovej? Ked sme boli zaniest prihlasku, nemala som zo skolky velmi dobry pocit, preto by som rada pocula nejake skusenosti z posledneho obdobia. Dakujem krasne.
Ahoj. Ja tiez by som chcela prihlasit dieta do skolky na Rovniankovej, ale zatial sa mi nepodarilo zistit ziadne referencie na tuto skolku. Daj vediet prosim, ci sa ti podarilo zistit nejake blizsie info. Dakujem 🙂