ahojte poradte matersku skolku v michalovciach hlavne by som chcela skolku kde ucitelky deti aj nieco naucia dakujem
@nina252 a ty vybavujes skolku pre menej ako trojrocne dietatko ci 3 rocne? lebo ja mam 2 rocne a co som si obvolaval skolky tak vo vsetkyc sa plati 60 eur mesacne pre deti do 3 rokov, od 3 je to 10 eur. Jedine v cirkevnej 40 eur do 3 rokov. Asi pockam do tych 3 rockov lebo sa mi to zda dost 60 eur.
no dcera bude mat v maji 2 roky cize by som chcela od septembra a ano uz viem ze ani nechcu velmi brat mladsie ako trojrocne a je to dost peniazkov mozno pockam aj ja alebo pojde k babke 🙂
Ahojte, trosku obnovim temu. Je veeelmi pravdepodobne, ze sa budeme cela rodina stahovat do Mi, co znamena, ze potrebujem vybavit skolku pre drobca. Uz som sa snazila najst nieco o tom, ktora zo skolok by bola najvhodnejsia, ale akosi sa mi nedari. Vedel by mi niekto poradit? Dakujem.
Ahojte, aj ja by som rada vedela, ktoru skolku si mamicky chvalite v Michalovciach, kedze prebiehaju zapisy😄dakujem
Môj starší syn chodil do MS XI. na Masarykovej, mal úžasné učiteľky, aj s riaditeľkou sa dalo vždy dohodnúť. Je počtom deti menšia. Aj mladšieho tam dam
@lienkaviva dakujem velmi pekne 😄presne nad skolkou rozmyslam. A maju aj rozne aktivity? Akcie? Vylety? Deti mam zive, tak chcem, aby mali stale co robit😄
@simona30 aktivít mali si myslím dosť, vystúpenia na každý sviatok, chodili do knižnice, msks, do škôl, na prechádzky, k nim chodili divadielka, policajti, logopedicka, zubár, plavecký, výlet mali len 1 v pripravke školu v prírode ale toto je na dohode s rodičmi či chcú ísť, my sme napr.nechceli lebo ich bolo 25 a radšej sme im urobili na dvore rozlúčku s ujom Ľubom 😁
@lienkaviva Dakujem 😄
tak to by som aj ja rada vedela 🙂