Maminky chodi vam vase dietatko do materskej skolky Legerskeho ulica?
Ako to tam prebieha a ako ste spokojne?
Budem vdacna za kazde info.
DAKUJEM!!!
Jeeeeeej super Eli velmi si ma potesila 🙂 Mne tam ide mala od septembra skolka mi je veeeelmi sympaticka len som chcela vediet aj nejake nazory mamiciek co ju s detickami zazili 🙂 DAKUJEM!!! 😉
tak vam obom drzim palce uzi te si skolku.pa
🙂
Eli pisala som ti cez postu modreho konika dostala si spravu?
ahojte mne tam prave zacal chodit,zatial my place,ale uz sa to lepsi 🙂 zatial su my tam vsetci simpaticky,a maju velku trpezlivost
Ahoj Eliz tak to mozno chodi Samko s mojou Elou 🙂 ked je v I.triede 😀
Ja som spokojna s ucitelkami sa da porozpravat a su zlate i ked zatial poznam len jednu co ma na triede lebo tu novu som este nevidela poobede zastupovali ostatne ucitelky 🙂
Ahojte, maminky, potešila som sa, že som vás tu našla 😵 Zdá sa, že naše detičky chodia spolu do škôlky !!! Aj môj Maťko chodí od septembra na Legerského 🙂 🙂 🙂
Ahoj, nejake " nove" skusenosti, prosim 🙂
ahoj adka tak mne tam zacal chodit syn od troch rokov.spokojna je slabe slovo.bohuzial som sa prestahovali tak sme zmenili aj skolku a velmi lutujem.maju super programy divadlo navstevy zvieratiek vylety 🙂 🙂 opekacky sarkaniadu si informovana o kazdej akcii riaditelka je prijemna ucitelky tiez da sa s nimi dohodnut poradia,je mi za nimi HROZNE smutno.navstevovali sme ju roka.kazdy den chodia von aj poobede takze ak ides z prace dieta je vyjasene a da sa ist rovno domov.dostavali sme plan akcii na jednotlive mesiace.fakt su skveli.ahoj