Ahojte maminy, máte/mali ste niektorá dieťa v škôlke na Kaméliovej, alebo na Hnileckej vo Vrakuni? Boli ste spokojné? Poteší akákoľvek recenzia 🙂
Ďakujem!
Dobrý den,
nemôžem nikde nájsť recenzie na MŠ Hnileckú, pred týždnom sme boli na zápise s malým a nemali sme vobec dobrý dojem z tejto školky (hlavne riaditeľky), môžete mi niekto prosím napísať Váš názor a skúsenosti s touto školkou? dakujem
@moni_88 Dobrý deň,
super, malý tam chodí už druhý rok a naozaj máme skvelé učiteľky, vela programu, vystupenia, výlety - my sme velmi spokojní 🙂 Ak sa chcete opýtať na čokolvek konkrétne kludne sa pýtajte 🙂 čo sa týka tej riaditeľky tá je naozaj prísna a s detmi to nevie ale našťastie ona je na Kaméliovej a na Hnileckú chodí len výnimočne, ale zas viem že ona zabezpečuje všetky programy ako sú mliečny aj ovocný a tiež vybavuje divadielka, vystúpenia a tak - no každý je v niečom inom dobrý
@pamelalea Dobrý deň,
pani učiteľky ktoré teraz majú predškolákov sú veľmi milé a tvorivé (tie budete mať vy od septembra), naozaj sa nebojte určite bude všetko v poriadku - držím palce, len pre info tento týždeň mali deti v školke poníky, mali balonovú a bublifukovú diskotéku 🙂 verím že budete aj vy spokojná 🙂
@evaaaaa22 jeej ďakujem vám veľmi pekne🩷 potešili ste ma. Snáď bude všetko ok🫶🏼 moja ma 4 tak asi ju dajú do druhej triedy si myslim. Na vyjadrení ma 3 ročne štúdium 🤷🏻♀️ každopádne mame to fakt skok od domu a prišla mi ako dobre riešenie. Viem že kameliovu mamičky chvália aj napriek tomu že je pri Pentagone hovoria že je strašne fajn. Ďakujem veľmi pekne za odpísanie 🩷
@pamelalea Dobrý deň, ja mám v MŠ Hnileckej už druhé dieťa, od budúceho roka tam ide aj moja najmladšia. Máme "vyskúšané" 4 pani učiteľky a nemám čo vytknúť. O všetkom včas informujú, milé, usmiate. Strava super, sú aj ochutnávky, napr nátierok raz do roka pre rodičov, pestrá, zdravá, programy majú, chodí kúzelník, mávajú výlety, predškoláci plavecký, korčuliarsky a lezecký kurz. Fotenia so skvelým fotografom, robí krásne sady. Krásny dvor. Roky navštevujeme MŠ Hnileckú a za nás odporúčam na 200%.
Ahoj, vidím, že je to starší príspevok, ale možno nejakej maminke pomôže. Mala som syna na Hnileckej a som smutná z prístupu. Sláva informovanosť rodičov, lacný prístup učiteliek, uprednostňovanie "kamarátov"... Na webe dali malo fotiek aktivit s deťmi. Všimla som si skôr krok späť...