Materská škôlka Bohrová v Bratislave

m.zuzanka
8. jan 2013

Ahojte mamičky, uvažujem nad tým že by som malého zapísala do tejto MŠ, nakoľko ju máme najbližšie, a preto sa chcem opýtať či tu nieje niekto komu chodí dieťatko do tejto škôlky a ako ste spokojné? Ďakujem za info.

simsalabim
9. jan 2013

Mne tam chodila jedna dcera (uz je skolacka a v okoli uz ani nebyvame). Ja som bola spokojna - ma svoje chyby, ako kazda skolka, niekomu vadi to, inemu ono., myslim, ze nenajdes skolku, kotorej by aspon niekto nieco nevytkol. Ucitelky boli povacsine mile a prijemne (dcera doteraz spomina p. ucitelku Jitku a Ivetku - neviem, ci tam este su), vysoko som ocenovala predskolsku pripravu deti - podla info od inych mamiciek a spatnej vazby zo skoly viem, ze z tejto skolky prichadzaju do skoly deti mimoriadne dobre pripravene. V skolke je cisto, hracky su pekne, viem, ze vsetky triedy aj kupelne postupne zrekonstruovali, chystali sa aj satne. Ak by sme este byvali v okoli a mala som dalsie dieta, urcite opat volim Bohrovu, nie Rontgenovu.

m.zuzanka
autor
9. jan 2013

@simsalabim ďakujem, ako som aj videla tak tuto škôlku rekonštruovali, nové okná, strecha... čisto majú na dvore a pekné preliezky (pozeráme sa z okna do dvora tejto MŠ) a tak tiež som videla že učiteľky sa venujú deťom keď sa hrajú vonku. jedine ma zneistili naše susedy keď som povedala že chcem dať malého sem tak mi vyhovárali lebo vraj mali zlé skúsenosti, síce ich deti chodili do tejto škôlky pred 20 rokmi ale vraj ten personál je takmer rovnaký, preto som aj založila túto tému aby som zistila viac. mamičky s ktorými som sa stretávala na sídlisku tak tvrdili že tá Rongenová je lepšia ale ja by som najradšej dala malého do tejto MŚ.

simsalabim
11. jan 2013

@m.zuzanka pochybujem, ze je tam rovnaky personal ako pred 20 rokmi, prave vcera som stretla kamosku, co tam ma teraz syna a vravela, ze uciteliek, co tam boli v dobe, ked moja dcera, su tam iba 3 - riaditelka a tie 2, co som spominala - Ivetka a Jitka. Tie su strasne fajn, mne vyhovovali a dcera si ich doteraz - jedine - pamata. V skolke podla mna najviac zalezi na konkretnej ucitelke, moze byt sebelepsia skolka a jej povest, ale cele to moze padnut akurat na tej jednej, ktora nesadne tebe alebo tvojmu dietatu.

m.zuzanka
autor
26. jan 2013

@simsalabim ved práve to najviac záleží od učiteliek ale aj od detí... Ja verím že mi ho zoberú a budeme všetci spokojný 🙂

suzzi
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
mahalo
9. mar 2015

Ahojte, nemate niektora nove skusenosti s touto skolkou?

andrearea
14. júl 2022

Niekto prosím aktuálnejšie postrehy a ohlasy na túto škôlku? 🙏