Materská škola na Považskej ulici v Trenčíne

ajwettss
25. okt 2012

Dobrý deň,

chcem prehlásiť syna do škôlky v Trenčíne vzhľadom k tomu, že sme sa sem presťahovali....budem rada ak sa podelíte so mnou so skúsenosťami s toutou škôlkou, poprípade mi odporúčite iné škôlky v Trenčíne. Ďakujem za každú odpoveť...

alex31
25. okt 2012

Ahoj ... presne tento problem potrebujem riesit aj ja nakolko aj nam kvoli praci "hrozi" ze sa budeme musiet stahovat do TN a ani ja ani moj manzel toto mesto velmi nepozname a uz vobec nie ziadne skolky. Chcela by som teda aj ja maminky z TN poprosit o akekolvek rady a odporucania ohladom statnej skolky alebo pre mna aj sukromnej s ktorymi mate dobre skusenosti a ktore by ste radsej neodporucili. Tak ako ajwettss aj ja dakujem za kazdy prispevok 😀

lujza123
25. okt 2012

@ajwettss nuz v Trencine je situacia zo skolkami asi taka ze odporucania ti moc nepomozu lebo pokial nemas konexie, peniaze na uplatky alebo neuveritelnu vytrvalost v otravovani a pripominani sa pani riaditelke tak na skolku mozes zabudnut. Povazska je na Sihoti, tam je situacia trochu lepsia ako v meste, ked tam nebude volne tak je este skolka v Kubrej tam mavaju volno. Takze tak. Snad ti nieco pozitivne napisu maminy ktorych deti tam chodia.

lujza123
25. okt 2012

a zabudla som dodat ze okrem teda skolky v Kubrej ( co je dedina na okraji TN) mavaju volne v skolkach na sidlisku Juh. Asi zalezi od rocnika ale viem ze kamaratka tu minuly rok byvala a pracovala, presla cely TN a nikde jej nechceli dieta vziat.

vsak pozrite tu a obvolajte..ked budete mat na vyber mozte zvazovat http://www.trencin.sk/materske_skoly

ajwettss
autor
25. okt 2012

Dakujem lujza123....nam sa praveze uz viacmenej podarilo vybavit tuto skôlku na Povazskej v Trencine, tak preto sa pytam ze ci nemaju nejake mamicky priamo s touto skôlkou skusenosti. Syn chodi teraz do jednej skôlky asi 17 km od TN v jednej dedinke, kde som byvala pred tym, no kedze pracujem a byvam v TN je to strasne casovo aj finance kvoli doprave narocne ho vozit a bravat inde....

zanas
18. mar 2013

Ahoj. Neviete nahodou či má mš na legionárskej web stranku? Našla som stranku mš na 28.oktobra -Motylik. Na legionarskej a soblahovskej sa mi nepodarilo. Ďakujem 🙂

davef
9. jan 2014

Moja dcérka chodí do MŠ na Považskej. Učiteľky sú veľmi príjemné a detičky sú spokojné aspoň z môjho pohľadu. Dcérka chodí do predškolskej triedy. Majú tam celkom dobrý program na vzdelanie a predprípravu do školy deti vedú tak, aby v škole na začiatku nemali problém. Trošku tam pokrivkáva vybavenie a zariadenie MŠ ale to je vec mesta a financií, s tým samotná MŠ asi nič neurobí iba ak by prišiel movitý rodič a spravil. Strava je primeraná financiám ale dcérka sa nesťažuje. Inak sme spokojné obe. Tiež sme sa sťahovali a podarilo sa mi vybaviť miesto v polovici augusta. Pani riaditeľka bola veľmi príjemné, teda aspoň na mňa. Veľa šťastia, D&V.

janci27
19. jan 2016

Ahojte, rada by som obnovila znova tuto diskusiu, nakolko hladam skolku pre svoju dceru. Onedlho sa stahujeme do TN a uvazujem o skolke na Povazskej alebo v Kubre, lebo su najblizsie. Mate niekto dalsi s nimi skusenosti?

@ajwettss ako ste spokojni so skolkou na Povazskej? Isli ste tam nakoniec?

angel28
3. mar 2016

@ajwettss Dobrý deň, ktorú ste nakoniec vybrali? 🙂 Čaká nás zápis, chceme na Legionársku..