Dobrý deň,
chcem prehlásiť syna do škôlky v Trenčíne vzhľadom k tomu, že sme sa sem presťahovali....budem rada ak sa podelíte so mnou so skúsenosťami s toutou škôlkou, poprípade mi odporúčite iné škôlky v Trenčíne. Ďakujem za každú odpoveť...
@ajwettss nuz v Trencine je situacia zo skolkami asi taka ze odporucania ti moc nepomozu lebo pokial nemas konexie, peniaze na uplatky alebo neuveritelnu vytrvalost v otravovani a pripominani sa pani riaditelke tak na skolku mozes zabudnut. Povazska je na Sihoti, tam je situacia trochu lepsia ako v meste, ked tam nebude volne tak je este skolka v Kubrej tam mavaju volno. Takze tak. Snad ti nieco pozitivne napisu maminy ktorych deti tam chodia.
a zabudla som dodat ze okrem teda skolky v Kubrej ( co je dedina na okraji TN) mavaju volne v skolkach na sidlisku Juh. Asi zalezi od rocnika ale viem ze kamaratka tu minuly rok byvala a pracovala, presla cely TN a nikde jej nechceli dieta vziat.
vsak pozrite tu a obvolajte..ked budete mat na vyber mozte zvazovat http://www.trencin.sk/materske_skoly
Dakujem lujza123....nam sa praveze uz viacmenej podarilo vybavit tuto skôlku na Povazskej v Trencine, tak preto sa pytam ze ci nemaju nejake mamicky priamo s touto skôlkou skusenosti. Syn chodi teraz do jednej skôlky asi 17 km od TN v jednej dedinke, kde som byvala pred tym, no kedze pracujem a byvam v TN je to strasne casovo aj finance kvoli doprave narocne ho vozit a bravat inde....
Ahoj. Neviete nahodou či má mš na legionárskej web stranku? Našla som stranku mš na 28.oktobra -Motylik. Na legionarskej a soblahovskej sa mi nepodarilo. Ďakujem 🙂
Moja dcérka chodí do MŠ na Považskej. Učiteľky sú veľmi príjemné a detičky sú spokojné aspoň z môjho pohľadu. Dcérka chodí do predškolskej triedy. Majú tam celkom dobrý program na vzdelanie a predprípravu do školy deti vedú tak, aby v škole na začiatku nemali problém. Trošku tam pokrivkáva vybavenie a zariadenie MŠ ale to je vec mesta a financií, s tým samotná MŠ asi nič neurobí iba ak by prišiel movitý rodič a spravil. Strava je primeraná financiám ale dcérka sa nesťažuje. Inak sme spokojné obe. Tiež sme sa sťahovali a podarilo sa mi vybaviť miesto v polovici augusta. Pani riaditeľka bola veľmi príjemné, teda aspoň na mňa. Veľa šťastia, D&V.
Ahojte, rada by som obnovila znova tuto diskusiu, nakolko hladam skolku pre svoju dceru. Onedlho sa stahujeme do TN a uvazujem o skolke na Povazskej alebo v Kubre, lebo su najblizsie. Mate niekto dalsi s nimi skusenosti?
@ajwettss ako ste spokojni so skolkou na Povazskej? Isli ste tam nakoniec?
Ahoj ... presne tento problem potrebujem riesit aj ja nakolko aj nam kvoli praci "hrozi" ze sa budeme musiet stahovat do TN a ani ja ani moj manzel toto mesto velmi nepozname a uz vobec nie ziadne skolky. Chcela by som teda aj ja maminky z TN poprosit o akekolvek rady a odporucania ohladom statnej skolky alebo pre mna aj sukromnej s ktorymi mate dobre skusenosti a ktore by ste radsej neodporucili. Tak ako ajwettss aj ja dakujem za kazdy prispevok 😀