Môj 4,5 ročný syn má problém so socializáciou. Neobľubuje kolektívne hry a nepodlieha skupine. Začal fyzicky napádať spolužiakov v škôlke. Ťažko prijíma kritiku a aj keď ho chce učiteľka opraviť napr: aby správne urobil cvik nastáva odmietavé správanie sprevádzané kopaním, dupaním, krikom. Aj doma mi to robí ale už som to odsledovala po niekoľký krát to príjme.V strese prestane komunikovať rozpráva nezrozumiteľne, cez zuby, jeduje sa a niekedy to prejde aj do afektu. Chodíme k logopedičke. Bola som u psychologičky v súkromnom centre v Žiline a ešte ani p. psychologička malého nevidela hneď nám ponúkla filiálnu terapiu za 200€. Stretla som sa s názormi, že len ťahajú peniaze. Je mi skrátka divné že sme začali terapiu ale malého ani nediagnostikovala. Neviem čo si mám o tom myslieť.
@faktorova ahoj staci ak si kupis knizku za 9 eur a zvladnes to aj sama- 30 min denne pre take male dieta uplne staci - v tej knizke je podrobne opisane vsetko co a ako treba postupovat - inak ta filialna terapia je uzasna vec
"Na chíľu Freundom" Eva Reichel
Ahojte, má niekto prosím knihu na predaj - na chvíľu freudom? Ďakujem
Je to divne, ze najprv terapia. Urcite najprv nech je dieta zdiagnostikovane a az potom zacat nejaku terapiu. A preco ste nesli do Centra pedagogicko psychologickeho poradenstva a prevencie (CPPPP)? Sluzby su tam bezplatne.