Máte skúsenosť s vylúčením zo škôlky?

aylaxx
7. sep 2014

Chcela by som vediet ak poznate alebo mate skusenost..dovod a po akej dlhej dobe vylucili dietatko zo skolky.

mata128
7. sep 2014

Podla mna mozu vylucit dietatko v pripade,ak sa este nepyta na toaletu,ci uz velku alebo malu potrebu.....

mirva0206
7. sep 2014

Neviem či to je všade ale býva 3 mesačné adaptačné obdobie.

serpentino
7. sep 2014

Asi najlogickejsie je sa opytat p.ucitelky,nie?odkial maju zeny na MK vediet preco vylucili nejake dieta zo skolky??na to uz musi byt vazny dovod

dendy1
7. sep 2014

Ahoj @serpentino ženy na MK by mohli vidieť o vylúčení dieťaťa zo škôlky možno preto, že majú deti, stretávajú sa s ďalšími mamičkami a hovoria o veciach týkajúcich sa detí. Zakladateľke mozno pomôže aj skúsenosť niekoho iného komu to hrozilo a napokon sa to vyriešilo. Určite už niekto takú skúsenosť má a povie ako to u nich prebiehalo. Nepríde mi to divná otázka. Možno je pani učiteľka zaujatá, neobjektívna alebo niečo podobné.
@aylaxx ja našťastie nemám podobnú skúsenosť, ale v našej triede preradili do špeciálnej škôlky chlapca. Vraj nejako zaostával, podrobnosti ale neviem.

maznacik007
7. sep 2014

vylucenie zo skolky riesi skolsky poriadok vasej skolky bezne su dostupne aj na nete kazda skolka si schvaluje svoj a musela si podpisat ze s nim suhlasis ked maly nastupoval do skolky .. neviem nakolko to ma suvis s touto temou
https://www.modrykonik.sk/forum/staram-sa-o-dietatko/kamaratka-kritizuje-moje-dieta-a-vychovu-2/

ale ano ak tvoj syn teraz nastupil do skolky a uz su take problemy ze sa zvazuje vylucenie tak to mozu urobit lebo standardne je v skolskych poriadkoch moznost vylucenia pocas adaptacneho obdobia ... so je standardne tri mesiace...

vylucovat sa moze z roznych dovodov pocas tohto obdobia .... proste dieta nie je schopne sa spravat podla pravidiel skolky ... treba si zalozit normalne diskusiu a popisat to tam viac ...

diusik
7. sep 2014

U nas v dedine sa to stalo. Vraj bol chlapec uplne nezvladatelny.Prelizili ho do druhej skolky a tam mi rozpravala ucitelka,ze preco sa to stalo a tak.Ja som to usudila ako uplnu nekompetentnost uciteliek,lebo v tej druhej skolke si s nim uz poradili.
@aylaxx

zajkka
9. sep 2014

u nás vylúčili dieta,ktoré neustále hrýzlo a rodičia druhých detí to už neustáli....bolo mi ho aj lúto,lebo ono sa takto blbo bránilo...aj moje deti sa hrýzli,ale prestalo to,no to dieta nie a nie s tým prestat ☹ 😒

jalito
20. sep 2014

Mne vylucili syna pre jeho citovu nezrelost...zacal chodit v troch rokoch a po troch mesiacoch neustaleho placu
Pocikavania sa, dokonca sa pokusal ucitelkam aj ujst zo skolky, mi odporucili, aby som ho radsej dala o rok neskor
cize taky odklad. Za rok to uz bolo dobre, ale maly mal dlho panicku hrozu zo skolky, uz len ked sme
isli okolo budovy skolky tak sa hadzal o zem a dostaval zachvaty, takze tak

kinlly7
31. jan 2015

Zajkka zaujal ma tvoj prispevok....pisala si,ze mas skusenost s vylucenim zo skolky koli kusaniu dietata...mam podobny problem so synom,ma tri roky chodi do skolky a pomaly kazdy tyzden niekoho pokuse,uz som z toho skepticka...nic nepomaha...v pondelok sa mame stretnut s riaditelkou a uckou skolky a budeme to riesit...obavam sa toho najhorsieho,ze ho vylucia :( ak by si mala cas,tak mozes odpisat dakujem

mamulienka30
31. jan 2015

@kinlly7 skus sa vzit do koze inych deti a rodicov, ktori maju stale pohryzene deti. Taketo agresivne spravanie do skolky nepatri a maly by mal ostat doma, kym sa nenauci komunikovat inym sposobom. Takze ak ti navrhne ucitelka, aby ostal doma alebo minimalne psychologa, tak by si mala suhlasit. Tiez by si nechcela byt ta, ktorej dieta ma hryzance.

cervenabodka
31. jan 2015

nikdy nerobím medzi deťmi rozdiely, rasové sociálne ani iné, ale ak mojim deťom bolo ubližované, bola by som za vylúčenie problémového dieťaťa.

libka1
31. jan 2015

my sme mali v triede tiez chlapca ktory kazdeho bil. trvalo to dost dlho a nevedeli si s nim rady. tiez potom odisiel, neviem presne co sa tam dialo a ci ho vylucili alebo ako to dopadlo, ale v nasej triede uz nebol a poviem na rovinu vydychla som si, pretoze nasa mala dosla domov aj s monoklom co jej spravil... 😝 kazdy den ju udrel niekam, ale monokel uz bol na mna moc... tam bol ale problem v rodine a matka to ani nejak nechcela riesit... musim ale ucitelky pochvalit, velmi sa snazili a naozaj dlho to trvalo kym to vzdali (pre mna vecnost, kedze mi otlkal malu 😅 ) tiez predpokladam ze ho vylucili