Ženy poraďte mi či vydržať alebo naozaj odložiť škôlku. 3rocny syn nastúpil teraz v septembri od začiatku v škôlke každý deň plače. Učiteľky ho pomedzi aj zahovoria ale on stále tam plače. Začína mávať extrémne záchvaty plaču ráno a dnes prvý krát poobede že on nejde domov zo škôlky vyzliekal sa mi vyzuval. Doslova som ho brala nasilu a tahala stade . Doma trvalo hodinu a pol kým sa ukludnil (stále vrieskal aj doma že on nejde domov) a už bol zase normálny ako vždy. Vzdy ked som po neho prišla utekal s plačom zamnou a rychlo domov nechápem co sa dnes stalo a nemám síl na tieto výstupy to bol fakt extrém. Ked sa ho opýtam na škôlku stale hovori ze on tam oba plače a maminka, maminka.. ked su von kus sa zapoji a potom opäť plače... mam pocit ze nieje prípraveny tam chodiť. Nechcem mu spôsobiť traumy do života. Mám mu dať odklad alebo ešte chvíľu počkať?
A to ti povedali učiteľky, že stále plače, alebo len syn? Aj mne moja stále vraví, že celý deň nič nerobili 😁 Však ak si doma,tak si ho nechaj a dáš ho za rok,ak to tak cítiš
@domka222 vravi mi to syn aj tak vyzerá ked po neho prídem že taky spuchnuty nebol nikdy za život ako chodí zo škôlky a hlavne tá zmena správania ktorú má je nenormálna. Učiteľky som sa na odklad pytala a ta mi práveže povedala že v žiadnom prípade o tom nerozmýšľať že on sa zapája do aktivít. Ale podľa toho ako vystraja je to čím ďalej horšie. Tak som na vážkach že čo robiť. Môže ostať doma s tým problém nieje ale nechcem zas ani narušiť ak sa adaptuje pomalšie... celé zle
A čo keby ho vodil niekto iný ako ty?
Ak mas moznost, tak ho nechaj. Tak malemu dietatu nic, ale nic z MS neujde.
Však treba sa porozprávať s učiteľkou, či vážne plače celý deň. Čo pochybujem. Určite to nie je také zlé, keď sa vie aj zapojiť. Možno aj ty to prežívaš moc a on to cíti. Videla som chlapca,ktorý plakal 3 mesiace. Potom ako keby uťalo a pohoda
Tak sme sa dohodli s MM že mu vyskúšame dať odklad do januára zatiaľ a potom uvidíme. Ďakujem za názory
@lienka.7 MM mi povedal narovinu že ak mu bude plakať tak ako mne tak ho tam nenechá takže nemá ho kto iný vodiť
urcite by som ho nechala doma.. ja som ucila v skolke a ano su deti, ktore dokazu plakat ozaj vela... moje dieta nastupilo az teraz ako predskolak :D takze asi tak..
Áno, daj mu odklad. Nič mu neujde. Pôjde aspoň zrelsi do škôlky. Držím palce!