Ahojte potrebujem radu. Dcerka ide prvy krat do skolky a syn do predskolskej. Mam nieco kupit ucitelkam na zaciatok roka? Na konci syn daval len na zaciatok neviem ci ano alebo nie. Dakujem
@veronikaa1998 kvetinky nemam moc kedy jedine nejaku sladkost
dávame len na koniec a ak tak kvety
@sara07 tiez syn daval na koniec ale na zaciatok uz neviem 🙈
@zazvorka87 dobre vediet 🙂 dakujem
Nepýtaj sa ako to robia iní, urob ako to cítiš ty. Určite niekto niečo prinesie a niekto nie.
Vďačná je aj čokoláda, hocijaká drobnosť
Na toto ma každý iný názor a vždy keď sa to niekto spýta, tak sa začnú hádky o tom že sú to úplatky a blbosti, alebo že nie.. neriad sa nikým iným ale urob tak ako ti je milé.. ja deťom dávam na začiatku sk.roka malé kyticky alebo jeden kvet, príde mi to milé gesto, keďže po prázdninách majú deti špeciálny pocit.. veľa ľudi tak nerobí a každá možnosť je správna..
Ja som učiteľka a poviem Ti uprimne, ako to ja cítim. Mne je uuuuplne jedno, či mi niekto nieco prinesie. Ak nie, neriesim, ak áno, tak som samozrejme vďačná, cokoladky zožeriem, kvietok popestujem, ale neriešim a vôbec si nepamätám, ktora dietka mi niečo dala a ktora nie. A na záver, ak viem o rodine, ktorá obracia každé euro a donesie mi nejaký darček, tak sa necítim komfortne.
@zazvorka87 je to ich praca, mne tiez nikto do prace nenosi kvety ani nic aladke
Áno dávala som aj na začiatku sk.r., vždy som to brala tak,že sa stará o to moje dieťa(moje deti) denne xy hodín a toto ,,milé gesto "ma teda nezabije,nezruinuje🙂
Som učiteľka v škôlke, polovica detí nosí, polovica nie
Dakujem za kazdu odpoved. Na konci roka mi to pride take normalne im nieco priniest ako vdaku. Na zaciatku by som tiez rada ale kedze som si spomenula az dnes na to uvidim ako budeme rano stihat. Ak stihnem zbehnem do obchodu 🙂
Do skolky sme nic na zaciatku roka nenosili, len dieta 🤣🤣 teraz ide mladsi do 1 triedy, berie kvetinku
Podľa mňa je pekne priniesť nejakú čokoládu, alebo kávu... Na nervy😉
Nenosím nič do škôlky, na začiatku ani na konci šk. roka.
Bývame na dedine. Berieme pani učiteľkam kvetinku. Tu je to zvykom. Dcérka ide 1x do škôlky.