Dievčatá mám.suna bude mať tri v januári do škôlky chodí od septembra respektíve viac nechodí ako chodí mám možnosť s ním ostatný doma a dala by som ho od septembra 2025
Ako to riešiť ? Aby sme nemuseli podávať znova prihlášku a zároveň sa vyhli každomesačnym poplatkom?
@dadka1997 ja mám predĺžený rodicak zo zdravotných dôvodov len my ide o to aby mala miesto v škôlke
nepoziadas skolku o zrusenie ale len o docasne pozastavenie s terminom nastupu xy
Pojdes k dr pre papier o tzv. Zdravotnej dovolenke... Ze od-do neodporuca pobyt v kolektive... Miesto ti nezrusia... Platit budes musiet... Ale len skolne... Potom si poziadas o vratenie... Stravne platit nemusis, kedze tam nechodi... Preplatok ti potom poslu na ucet..
V januári bude mať tri a už máš schválený RP zo zdravotných dôvodov?
@zuzanockamt áno od októbra podávala som v septembri
To sa podáva polroka dopredu?
Ja som tak synovi prerušila škôlku kvôli nezvládnutej adaptácii. Podala som žiadosť o prerušenie od kedy do kedy. A neplatila som ani školné a miesto mu držali.
@jankka1981 ďakujem vyskúšam napísať nejaku takú žiadosť 🙂
Mas možnosť s nim ostat na neplatenom rodičaku, tak, že sa nahlásiš na urad ako matka starajuca sa o dieťa do 6r, vtedy je možnosť návšteva školy na poldenný pobyt... to ze je chorý je normálne, ale aspon si tak buduje kolektivnu imunitu, mozno trochu popracovať na imunite a podporiť ju vitamínom D a C