Mám dať dcérku do škôlky, keď je celá rodina chorá?

13. dec 2022

Chorý sme celá rodina...teplota sopel kašeľ...len dcérka mala len soplik.
Už ani ten nemá.
A ja rozmýšľam či ju dať do školy...či mi zas nepríde chorá pred vianocami...
Dali by ste svoje deti do školy?

anjelicek26
13. dec 2022

Ale ved do prazdnin je este vela dni, vymeska...kolkatacka je? Ako sa dostane k uloham, ucivu? U nas je to s tym posielanim uloh chorym detom uplne biedne, vsetko zhanam sama a dobiehame sami, takze kazdy den doma je na houby a znamena pracu navyse... lekarka ju vypisala? Tolko dni len tak ostat doma nemoze, skola bude chciet potvrdenie od lekara... moji su tiez tesne po chorobe a ano viem, ze zas nieco dovlecu, kedze v skole chripka, sarlach, rsv, covid proste vsetko dokopi... ale doma ich nenecham.

abbey1
13. dec 2022

@anjelicek26 Škôlka!

abbey1
13. dec 2022

Nie, nedala by som ju, keď sme y doma.

zojazoja
13. dec 2022

@abbey1 v nadpise škôlka, v texte škola.😉

drzaopica
13. dec 2022

Nie

anjelicek26
13. dec 2022

@abbey1 pisala skola, admin zas prepisoval nadpis.

fiafia
13. dec 2022

Podľa toho či škôlka či škola. Do školy ano, do škôlky nie.

autor
13. dec 2022

@fiafia škola

autor
13. dec 2022

@abbey1 škola

autor
13. dec 2022

@zojazoja škola

thereisabear
13. dec 2022

Do školy áno, do škôlky nie.

nevenka
13. dec 2022

Tak mne zase volali zo skoly, ze dcere je zle, cely tento rok sa tocime v chorobach a od septembra este aj toto zvracanie v kuse, niet kludneho tyzdna. Aktualne som v 36tt., mne je uz do revu z tohto zufania. Od zajtra nam zavreli skolu, zatial len do piatka, prvy stupen, takze deti su doma a potom rozmyslam, ze ich uz do skoly dalsi tyzden nedam, to su 4 dni do prazdnin a to preziju, neosprosteju zatial. Radsej budem s nimi robit domace ulohy, ako rozmyslat, ci neskoncime na infuziach s najmladsim na Vianoce a ci este predcasne neporodim. Horsie nez pocas 2020, ked som rodila tohto najmladsieho, cista katastrofa. A to tie deti dopujem vitaminmi, zelenin, ovocie, im lezie usami a nosom uz, uz neviem, co viac mam robit. Dcerke vysetrovali komplet krv, je uplne v poriadku, nic zavazne. V nedelu som jej "doliecila" Unifloxom zlateho staphylokoka v nose, ale podla dr. to len prenasa, infekciu nemala z toho, nizke CRP, aslo v norme, vsetko negativne. A v pondelok znova daky sopel. Zatial len priesvitny, ale uz ju ani na kruzok neposlem...☹
Ja by som mozno uz nechala do Vianoc doma aj na Vasom mieste, my sme uz skolaci, ulohy bude mat cez edupage, v skolke toto odpada. Radsej poriadne doliecit, ja cakam ako na spasenie vypadnutie deti z kolektivu, nech sa kus daju dokopy.

martul
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
nevenka
13. dec 2022

No tak ak aj skola, ja to budem riesit takto, ja som doma na MD, takze nam toto nevadi a viem si ich tych par dni doma zmenezovat aj s ulohami.

sojorez
13. dec 2022

Jasne, ze by sla do skoly. Ak jej nic nie je, nema dovod ostavat doma kvoli tomu, ze zvysok rodiny marodi. Moje dve starsie mali cosi dozadu covid, najprv tyzden jedna, potom tyzden druha. Triedna, ze nech syn pre istotu ostane. Ziadne priznaky, testy negativne, tak siel do skoly. "Pre istotu" by ako prvak vynechal dvojtyzdnove ucivo.

andrejka1974
13. dec 2022

Určite daj aj moja mladšia chodila do DSS keď bola staršia chorá a muž

kleopatra114
13. dec 2022

Do skolky nie , do skoly áno .

slavomira236
13. dec 2022

Minulý týždeň syn chorý bol doma dcérka do škôlky chodila od nedele chorá ja od pondelka dcérka syn do školy už nastúpil načo by bol s nami doma ďalší tyzden