Ahojte, dcéra nastupujeme v septembri do škôlky v škôlke bývala často chorá teraz ako predškoláka posledný mesiac vôbec nechodila. Doktorka nám dala na podporu imunity Broncho-vaxom keďže máva časté zápaly priedušiek. Poradili by ste mi ešte niečo na podporou imunity s čím s spokojne? My sme skúšali už klasické Vit C+D, imunoglukan, arco defenses ale choroby boli aj tak časté. Samozrejme mala ma vyváženú stravu veľa vitamínov z otcovia a zeleniny. Ale aj tak na ňu každá choroba sada. Ďakujem vám veľmi pekne
Toto sme riešili aj u nás, najnovšie zistili, že nosná mandľa je zväčšená a nerobí to, čo má - teda nechráni pred vírusmi. Takže pôjde von a že potom bude o polku lepšie. Môžem dať potom vedieť, ale v rodine to tiež robili tento rok na jar chlapcovi a fakt prestal byť chorý skoro o 80% ako býval. Takže za pokus to stojí, ísť ju pozrieť na ORL.
Moje dievčatá presne ako píšete, celý prvý rok v skôlke často choré doma... Normálne sa bojím co bude opäť od septembra. Ja teraz skúšam harmonelo probio+colostrum (cca mesiac). C a D mali neustále celý rok, brali aj imunoglukan, aj cukríky také vitaminy s hlivou ustricovou.
Sem sa pripnem, máme podobne problémy
Citala som dobre recenzie na Colostrum Delta pre deti. Zacala som davat aj teraz, maly mal nejake letne chorobky, teplotky a zatial dobre. Vraj kolostrum sa vstrebava okamzite a tym padom ma aj okamzity ucinok podpory imunity. Budem na jesen brat spolu s nim. Tak ked tak skus vygooglit a pozriet napr recenzie na heureke
@nikoleta1234 harmonelo je pecka, my vždy striedame iné, lebo som zvedavá 😀 ale odvtedy žiadne choroby, žalúdok top atď 😁 črevná viroza 2h a koniec 👌
My berieme imunor...Je fakt dobrý...
Colostrum a vitaactiv
Imunoglukan acute