Kupovali ste niekto školské tašky z aliexpress?

lukrec
30. jún 2019

Kupovali ste niekto? Boli ste spokojni?
Ak ano poprosim link.
Hejteri prosim dajte mi pokoj, nepiste tu.
Poprosim pisat len tie , ktore mate realnu skusenost alebo poznate niekoho kto ju ma.
AKU SKOLSKU TASKU PRE PRVAKA ODPORUCATE, NIE ZNACKU, ALE POSTREHY VIAC PRIEHRADOK A NEVIEM CO VSETKO ZE JE LEPSIE ABY TASKA MALA....
DAKUJEM

tosomja
30. jún 2019

Neviem ci by som kupila z ali...ale urcite uz nie na zapinaci klip, ale na zipsy, cize batoh. Vystuzeny. Hrube pricinky aj chrbat. A hlavne kvalitne ramienka a zapinanie aj cez hrudnik.

tatiana1206
30. jún 2019

@lukrec ja som teraz objednala malemu skolsky batoh zn STIL..trosku som guglila aka taska je vhodna pre prvacika a tato mi z toho vysla najlepsie..je uplne sikovna na detsky chrbatik a pritom ma az 4 priecinky na zips, vystuzeny spodok, vystuzeny anatomicky chrbatik, polstrovane popruhy so zapinanim aj cez hrudnik, proste ma vsetko co ma mat a hlavne super cena!!! Kupila som ju v akcii za 35 euro, cize netreba ist ani na ali a da sa aj tu kupit..ja som tiez nevedela co vybrat, bola som nestastna z tych obrovskych pestrofarebnych aktoviek...malemu sa totalne paci a to je hlavne..myslim ze je to celkom dobra volba..posielam foto ako vyzera, dokupa som k nej aj vsetko dostupne prislusenstvo😄prajem dobry vyber a snad sme pomohli aspon trochu..

007marianna007
30. jún 2019

@lukrec Za mňa určite nie..je to síce lacné, ale hneď sa to rozpadne.. švagriná tam kupovala školskú tašku, na obrázku iná a v skutočnosti iež iná...o kvalite nemusím áno písať..po dvoch mesiacoch sa mu celá na spodku rozpadla.. takže si povedala, že z Ali už nikdy viac.. takže kúpila tu na SK a malý ju už nosí tretí rok, všetko bez problémov..
Tento rok tiež riešim školské tašky, ale za mňa jedine zo Slovenska, viem, že sú kvalitné a v prípade akejkoľvek vady ju viem zreklamovat..

lukrec
autor
30. jún 2019

Dakujem za rady

ehja129
17. júl 2019

@lukrec viac vreciek určite..
Takto. Bude potrebovať 1 na učebnice, 1 na desiatovú krabičku , 1 na peračník/y, a ešte môže mať aj malé na nejaké drobnosti. Motív by som vyberala taký aby sa za ňu nehambil v 2./3. triede ak neplánujete kupovať každý rok/ dva novú.A ja osobne preferujem nakupovanie v kamenných obchodoch takže s tým ti neporadím 😕
My nakupujeme v Bory mall v BA..

0silvia0
17. júl 2019

@lukrec keď nechceš investovať, tak kúp hoci aj tu na bazáre použitú. Tie prvácke tašky aj tak deti nechcú nosiť viac ako 2 roky, potom im už pripadajú príliš detské

mtsl
17. júl 2019

minulý rok si syn vybral na ali školský vak pre piataka. Je super, vystužený chrbát priestor na zošity, knihy, perečník, desiatu a fľašu. Pre II. stupeň určite postačí. Cena okolo 22€. Prišla načas. Po roku je vo výbornom stave a bude ju mať aj tento šk. rok. Pridávam foto tej našej a zo stránky.
Je mi jasné že pre prváka potrebuješ inú ale vybrať sa na ALI dá.
Mala by mať vystužený chrbát, pohodlné traky, skôr menšia - čítanka, prvouka a matematiky veľkosť A4 inak malé zošity a perečník. Nekupuj veľké dosky, zbytočne bude taška ťažká, stačia malé. Nech má osobitný priestor na desiatu a je pohodlné mať fľašu zvonka. Možno by neboli na zahodenie kolieska, niekedy bývajú aj prvácke tašky ťažké. Videla som deti čo to využili.

lukrec
autor
17. júl 2019

@mtsl super, Dakujem, rady urcite uplatnim ...

jankohrasko
17. júl 2019

My máme z Ali drobnosti, peračník, vrecká na prezývky a super sú.. tiež som rozmýšľala nad taškou...

dovozadokoca
17. júl 2019

Ak sa nenahneva autorka - Ja radim všetkým (ostatným) mamičkám - keď vám dieťa ide v septembri do školy, v októbri/novembri kúpite v Tescu tašku aj z 50 eur na 15... Tak som kúpila bratovi, síce rok dopredu, ale aky výhodný nakup. 🙂

judar
17. júl 2019

My sme synovi kupovali v A3 sporte Nike batoh stal nejakych 16€ dokupili sa mu este dosky a v pohode don naprace vsetko este aj na vylety ho vyuzije a nemusime spekulovat s obrovskou hranatovkou a obmenou ako pri obycajnych taskach keby sa mu nepacili ...a Ali by sme nic take ako taska neobjednali max len tuhy do pera a dovidenia kedze tie Pilot su drahe dost

lukrec
autor
17. júl 2019

@dovozadokoca aj to sa chystam pozriet 🙂

barcelonka
22. júl 2019

@tatiana1206 ahoj, túto tašku som chcela pre syna bude prvák, takže vy ju odporúčate? Nie je tam príliš veľa priečinkov pre prváka? a stojí, je pevná, neprevaľuje sa ani keď nie je naplnená? A nie je príliš ťažká a rozmerovo veľká, lebo som našla viac rozmerov a neviem ktoré sú správne. Skúšali sme topgal, každý hovorí, že sú ľahké, ale mne sa nezdala. Ďakujem

tatiana1206
21. aug 2019

@barcelonka ahoj, az teraz som si vsimla ze si pisala..ja som.hlavne nechcela obrovsje ,,hebedo,, na chrbte..podla mna je rozmerovo uplne super sikovna..chrbatik ma pevny vystuzeny, vo vnutri v druhom priecinku je taka doska na spodku, teraz sok tu skumala lebo sa prevalovala ale napravila som tu dosku a drzi na zemi aj ked je prazdna..je lahucka, a tie priecinky ma 4 co je podla mna super, teda to mi poradili aby si udrzal poriadok a nemal vsetko nakope..desiata, peracnik, dosky..vsetko moze byt zvlast v priecinkoch..ja som tiez laik kedze mam doma buduceho prvacika, ale dobry pocit mam z tej tasky..

tatiana1206
21. aug 2019

@barcelonka este doplnim..prepac za preklepy, dufam si si to ,,prelozila,,🙉😂 moj syn je vacsi buduci prvacik ale napriek tomu som nechcela nic zbytocne obrovske..podla mna sadne aj mensim detom..dufam ze s nou budeme spokojni..daj mi vediet co ste vybrali nakoniec..pardon za neskore odpisanie, dlho som tu nebola

barcelonka
22. aug 2019

@tatiana1206 v pohode, este stale sa rozhodujem, dam vediet. Dakujem😉

barcelonka
28. aug 2019

@tatiana1206 ahoj, nakoniec sme vybrali herlitz bliss, dufam, ze budeme spokojni, ma pevne dno s nozickami, 2priecinky, vystuzeny chrbat.

littledevil
28. aug 2019

@dovozadokoca presne tak...ja som kúpila synovi v októbri vo výpredaji v tescu z 59,9€ na 14,9€. Už ju má druhý rok a super. 🙂

lubik87
28. aug 2019

@007marianna007 prišla.jej iná mala.ji reklamovať vrátili by jej prachy a na tašku zadara sa potom.stazovat nedá 🙂

michelle567
28. aug 2019

Skús popozerať, viac ako 20€ za tašku z Ali by som nedala, to už kúpiš aj tu kvalitnejšie na Slovensku. Ak nájdeš nejaku čo by sa hodila tak vyskúšaj, my sme ako deti mali rupsaky do školy vždy z čiňaku a v pohode :D ja zas nepochopím ako niekto kúpi aj za 60€ a ešte ako to vyzerá niektoré väčšie ako ti prváčikovia

majulino
28. aug 2019

@mtsl ahoj prosim ta nevies pridat link ofkial si objednavala tasku? Dakujem

mtsl
28. aug 2019

@majulino pridám večer. Cez aplikáciu na mobile to neviem. A cena je tam teraz okolo 15€.
Predajca na ALI je tento: Dongguan Shanyuan Luggage&Bags Imp.& Exp. Co.,
Ak si to vieš vyhľadať
Len dodanie je 30- 60 dní

tatiana1206
29. aug 2019

@barcelonka tak presne nad touto som rozmyslala aj ja👌👌😊😊😊velmi je pekna, viem ze som ju viac krat pozerala, super vyber..nech sa dobre nosi..uz o chvilku ich to caka..