Kupovali ste niekto? Boli ste spokojni?
Ak ano poprosim link.
Hejteri prosim dajte mi pokoj, nepiste tu.
Poprosim pisat len tie , ktore mate realnu skusenost alebo poznate niekoho kto ju ma.
AKU SKOLSKU TASKU PRE PRVAKA ODPORUCATE, NIE ZNACKU, ALE POSTREHY VIAC PRIEHRADOK A NEVIEM CO VSETKO ZE JE LEPSIE ABY TASKA MALA....
DAKUJEM
@lukrec ja som teraz objednala malemu skolsky batoh zn STIL..trosku som guglila aka taska je vhodna pre prvacika a tato mi z toho vysla najlepsie..je uplne sikovna na detsky chrbatik a pritom ma az 4 priecinky na zips, vystuzeny spodok, vystuzeny anatomicky chrbatik, polstrovane popruhy so zapinanim aj cez hrudnik, proste ma vsetko co ma mat a hlavne super cena!!! Kupila som ju v akcii za 35 euro, cize netreba ist ani na ali a da sa aj tu kupit..ja som tiez nevedela co vybrat, bola som nestastna z tych obrovskych pestrofarebnych aktoviek...malemu sa totalne paci a to je hlavne..myslim ze je to celkom dobra volba..posielam foto ako vyzera, dokupa som k nej aj vsetko dostupne prislusenstvo😄prajem dobry vyber a snad sme pomohli aspon trochu..
@lukrec Za mňa určite nie..je to síce lacné, ale hneď sa to rozpadne.. švagriná tam kupovala školskú tašku, na obrázku iná a v skutočnosti iež iná...o kvalite nemusím áno písať..po dvoch mesiacoch sa mu celá na spodku rozpadla.. takže si povedala, že z Ali už nikdy viac.. takže kúpila tu na SK a malý ju už nosí tretí rok, všetko bez problémov..
Tento rok tiež riešim školské tašky, ale za mňa jedine zo Slovenska, viem, že sú kvalitné a v prípade akejkoľvek vady ju viem zreklamovat..
Dakujem za rady
@lukrec viac vreciek určite..
Takto. Bude potrebovať 1 na učebnice, 1 na desiatovú krabičku , 1 na peračník/y, a ešte môže mať aj malé na nejaké drobnosti. Motív by som vyberala taký aby sa za ňu nehambil v 2./3. triede ak neplánujete kupovať každý rok/ dva novú.A ja osobne preferujem nakupovanie v kamenných obchodoch takže s tým ti neporadím 😕
My nakupujeme v Bory mall v BA..
minulý rok si syn vybral na ali školský vak pre piataka. Je super, vystužený chrbát priestor na zošity, knihy, perečník, desiatu a fľašu. Pre II. stupeň určite postačí. Cena okolo 22€. Prišla načas. Po roku je vo výbornom stave a bude ju mať aj tento šk. rok. Pridávam foto tej našej a zo stránky.
Je mi jasné že pre prváka potrebuješ inú ale vybrať sa na ALI dá.
Mala by mať vystužený chrbát, pohodlné traky, skôr menšia - čítanka, prvouka a matematiky veľkosť A4 inak malé zošity a perečník. Nekupuj veľké dosky, zbytočne bude taška ťažká, stačia malé. Nech má osobitný priestor na desiatu a je pohodlné mať fľašu zvonka. Možno by neboli na zahodenie kolieska, niekedy bývajú aj prvácke tašky ťažké. Videla som deti čo to využili.
My máme z Ali drobnosti, peračník, vrecká na prezývky a super sú.. tiež som rozmýšľala nad taškou...
Ak sa nenahneva autorka - Ja radim všetkým (ostatným) mamičkám - keď vám dieťa ide v septembri do školy, v októbri/novembri kúpite v Tescu tašku aj z 50 eur na 15... Tak som kúpila bratovi, síce rok dopredu, ale aky výhodný nakup. 🙂
My sme synovi kupovali v A3 sporte Nike batoh stal nejakych 16€ dokupili sa mu este dosky a v pohode don naprace vsetko este aj na vylety ho vyuzije a nemusime spekulovat s obrovskou hranatovkou a obmenou ako pri obycajnych taskach keby sa mu nepacili ...a Ali by sme nic take ako taska neobjednali max len tuhy do pera a dovidenia kedze tie Pilot su drahe dost
@dovozadokoca aj to sa chystam pozriet 🙂
@tatiana1206 ahoj, túto tašku som chcela pre syna bude prvák, takže vy ju odporúčate? Nie je tam príliš veľa priečinkov pre prváka? a stojí, je pevná, neprevaľuje sa ani keď nie je naplnená? A nie je príliš ťažká a rozmerovo veľká, lebo som našla viac rozmerov a neviem ktoré sú správne. Skúšali sme topgal, každý hovorí, že sú ľahké, ale mne sa nezdala. Ďakujem
@barcelonka ahoj, az teraz som si vsimla ze si pisala..ja som.hlavne nechcela obrovsje ,,hebedo,, na chrbte..podla mna je rozmerovo uplne super sikovna..chrbatik ma pevny vystuzeny, vo vnutri v druhom priecinku je taka doska na spodku, teraz sok tu skumala lebo sa prevalovala ale napravila som tu dosku a drzi na zemi aj ked je prazdna..je lahucka, a tie priecinky ma 4 co je podla mna super, teda to mi poradili aby si udrzal poriadok a nemal vsetko nakope..desiata, peracnik, dosky..vsetko moze byt zvlast v priecinkoch..ja som tiez laik kedze mam doma buduceho prvacika, ale dobry pocit mam z tej tasky..
@barcelonka este doplnim..prepac za preklepy, dufam si si to ,,prelozila,,🙉😂 moj syn je vacsi buduci prvacik ale napriek tomu som nechcela nic zbytocne obrovske..podla mna sadne aj mensim detom..dufam ze s nou budeme spokojni..daj mi vediet co ste vybrali nakoniec..pardon za neskore odpisanie, dlho som tu nebola
@tatiana1206 v pohode, este stale sa rozhodujem, dam vediet. Dakujem😉
@tatiana1206 ahoj, nakoniec sme vybrali herlitz bliss, dufam, ze budeme spokojni, ma pevne dno s nozickami, 2priecinky, vystuzeny chrbat.
@dovozadokoca presne tak...ja som kúpila synovi v októbri vo výpredaji v tescu z 59,9€ na 14,9€. Už ju má druhý rok a super. 🙂
@007marianna007 prišla.jej iná mala.ji reklamovať vrátili by jej prachy a na tašku zadara sa potom.stazovat nedá 🙂
Skús popozerať, viac ako 20€ za tašku z Ali by som nedala, to už kúpiš aj tu kvalitnejšie na Slovensku. Ak nájdeš nejaku čo by sa hodila tak vyskúšaj, my sme ako deti mali rupsaky do školy vždy z čiňaku a v pohode :D ja zas nepochopím ako niekto kúpi aj za 60€ a ešte ako to vyzerá niektoré väčšie ako ti prváčikovia
@barcelonka tak presne nad touto som rozmyslala aj ja👌👌😊😊😊velmi je pekna, viem ze som ju viac krat pozerala, super vyber..nech sa dobre nosi..uz o chvilku ich to caka..
Neviem ci by som kupila z ali...ale urcite uz nie na zapinaci klip, ale na zipsy, cize batoh. Vystuzeny. Hrube pricinky aj chrbat. A hlavne kvalitne ramienka a zapinanie aj cez hrudnik.