Ahojte, mám krstniatko, ktorému chcem darovať k 5. narodkám predplatné nejakého fajnového časopisu(nie Playboy🙂. Ktorý je ten Váš a prečo? Sú aj tie časopisy odstupňované podľa vekových kategórií? Napríklad, bude časopis pre päťročnéhého baviť aj takmer štvorročného? Dik
u nas urcite Vrabcek. Su tak krizovky, matematika, co syna velmi bavi, osemsmerovka. hladanie rozdielov. okrem toho rozpravky a basnicky, vymalovanky, v kazdom cisle je moznost si nieco vystrihnut a poskladat a v kazdom cisle je aj moznost zlozit a zlepit si leporelo. Podla mna je Vrabcek naj. urcite lepsi, ako napr. Vcielka. My sme predplatne darovali aj synovcovi k narodeninam stvrtym a veeeelmi sa tesi, ked mu pride casopis domov a moze lustit a keslit.
@zenabla ty musis poznat to dieta 🙂 Moj syn je "takmer stvorrocny" a som presvedcena, ze akykolvek casopis by pouzil maximalne tak ako papier na strihanie.
My sme dostali tiez takyto darcek k narodkam od krstnej, casopis sa vola SIKOVNICEK, tiez su tam vseliake hlavolami, vystrihovacky, rubrika o zvieratach, doplnacky
Nam sa velmi paci 🙂
Súhlasím so "stanislavao". U nás tiež jednoznačne Vrabček. Od škôlk. veku (3-4 rokov) a teraz ho majú aj prváci v škole ako doplnok k vyučovaniu- každý si v ňom môže nájsť svoje, škôlkár, predškolák aj prvák. Ja osobne veľmi odporúčam a preferujem pred ostatnými. 🙂
ja si pamätám že som fičala na Macko Pusík ... som ich mala zozbierané plno :D 🙂
my sme nedávno kúpili Adamka je tam jedna vystrihovačka ale dve rozprávky a potom všelijaké hlavolamy na precvičovanie a tak.
my sme zvykli kupovať Adamka a Zvonček 🙂 Ten druhý som videla iba na pošte 🙂
@maslenka47 a možno by si bola prekvapená 😀 😀 😀
ja som s menším začala čítať Včielku a robiť v nej úlohy a aj keď to ešte nie je ono a trvá nám to dlho, napokon sa ňou prelúskame a malý má z toho tiež zážitok, že sa mu podarilo čosi nové.
z detských časopisov poznám osobne iba Včielku a Macka pusíka - to sú pre najmenšie deti od 3 rokov a z tejto dvojice ja preferujem Včielku. a Adamka, to už je skôr pre predškolákov a mladší školský vek.
Skúsime možno niekedy toho Vrabčeka so starším, či by ho to zaujalo 😉
mala ked mala 3.5roka dostala na rok vcielku,mozem len dopurucit,urcite lepsie ako macko pusik.... a potom po roku dostala sikovnicek,ked mala 4.5,sama mi povedala ze vo vcielke sa jej viac pacili obrazky a ulohy,v sikovnicku je viac textu
my sme si prešli všetkými časopismi, ktoré na trhu sú a momentálne sa mi najviac pozdáva Včielka (Asi odkedy sa spojila s Bobíkom) sú tam super úlohy na precvičovanie zručností, ktoré majú vedieť deti pri nástupe do školy. Máme predplatený aj Šikovníček, ale tá včielka mi príde pre 5 rokov naozaj najlepšia a určite si tam zaujímavé úlohy nájde aj mladší. My "čítame" časopisy od 3 rokov. (Deti majú 5 a 7 rokov)
Celkom sa mi páči Lienka- to som inule kúpila malej a je to aj pre staršie deti, ale keď som praxovala v škôlke robila som s Vrabčekom a bol skvelý 🙂
My sme si predplatili cez ZLAVOMAT - ŠIKOVNÍČEK a som veľmi spokojná. Moja 5-ročná vždy s ním beží za stôl, keď nám ho poštárka donesie. Časopis je tematicky ladený, napr. február - karneval. marec - dinosauri, atď. Potom aj úlohy vo vnútri a vystrihovačka v strede časopisu je ladená do tejto témy. Ja mám najradšej tie vystrihovačky z tvrdého papiera v strede. 🙂 Hlavolamy riešime ceruzkou, aby som potom mohla zmazať a odkladám si ako učiteľka pre deti úlohy do prípravného ročníka ZŠ.
Nám chodí pravidelne Medvídek Pú. Syn sa vždy teší na darček a vymaľovávanky. Objednali sme si ho cez www.egmont.cz 🙂
Z egmontu objednávame časopisy aj my, nie sice pravidelne ale deti sa im vždy potešia, keď tam nájdu svoje obľúbené televízne postavičky 😉
Určite Máša a medveď 🙂 Výborné sú aj Slniečko a Šikovníček
Maminky prosim neviete mi poradit kde mozem objednat predplatne casopisu PREDSKOLACIK? Dakujem za kazdu radu
O tom som ešte nepočula ale Šikovníčka doporučujem 🙂
Určite Slniečko 🙂
U nas je top macko pusik.