Baby, poradte dobre slkolky v Samorine. Vdaka, Tinka
budeš rada, ak vôbec dieťa v šamoríne do škôlky dostaneš, moc si nenavyberáš... 😖
asi sme to tu aj niekde rozoberali, ale minulý rok bol problém dosťať dieťa do škôlky. Môj chalan tam teraz chodí prvý rok, chodí na veternú
V podstate máš na výber
Mliečno (mestská časť na konci šamorína), ale je čisto maďarská
ul. Márie, tam nemáš šancu
Veterná ul, je to dobrá škôlka, ale má otrasný dvor, ktorý teraz ako rodičovská rada riešime (teda rodičovská rada, zobrali sme to do rúk, traja kamoši, rodičia troch detí, lebo ostatným je asi jedno, na aký dvor chodia ich deti)
Gazdovský rad, to je dobrá škôlka, ale tiež strašne plná, čisto slovenská
Dunajská, to je tiež dobrá škôlka
Poľovnícka, dobrá škôlka, strašne zlaté učiteľky tam sú, ale má strašne malé triedy, detičky si rozťahujú postieľky v miestnosti, kde sa hrajú, čo sa mi nezdá dobré riešenie a v budove je babaclub, čiže tam chodia cudzí ľudia...
myslím, že som opísala všetky škôlky, v podstate si najlepšie vyberieš, keď si vyberieš škôlku najbližšie k bydlisku alebo práci, my sme si vybrali škôlku najbližšie pri nás, bývame v mliečne (teda najbližšia je na ul. Márie, ale tam nie je šanca dostať dieťa, je to malinkatá škôlka)
@tilly Ahoj, prosim Ta, vies mi povedat, aka je situacia na skolkach, ci je sanca dostat sa niekde? Byvame vo Hviezdoslavove od leta, dcerka zatial dochadza do skolky v BA, ale chceli by sme ju dat do Samorina. Je trosku ziva, potrebuje viac trpezlivosti a pochopenia, vies mi, prosim, poradit dobru skolku s dobrymi ucitelkami, kde by mala sancu sa dostat? Dakujem pekne.
@lebera ako píše dankamat, berú deti s trvalým pobytom v Šamoríne a tento rok tiež nevzali všetky prihlásené deti pre nedostatok miesta.
Mohli by ste mi prosim poradit ktoru skolku si vybrat? Mam na vyber na Skolskej ulici a na Dunajskej ulici.Ani jednu nepoznam ani Samorin vobec,ale idem tam pracovat na ZS.Dakujem za kazdu radu
aghova skus sa popytat v tejto teme
https://www.modrykonik.sk/forum/show.php?vThrea...