Ahojte, premýšľala som o mojom snažilkovaní keď je situácia aká je 🤷♀️🙄😔 už dlhšiu dobu sa snažíme o bábätko no bez úspechu 😪😔 no chcem tým povedať, že ako to vnímate vy keď nastane kríza veľa ľudí príde o prácu a podobne či je to dobrý nápad snažiť sa aj keď veľmi túžim po dieťatku 🤷♀️🤦♀️
Budem mimo temu.
Zeny, prosím Vás 🙏 ste dospelé osoby s volebným právom. Ja chápem, ze pri deťoch sa človek zdrobneninam nevyhne, ale skutočne sa nemôžete vyjadrovať normálne - snazit sa o dieta miesto snazilkovanie? 🤦♀️🤦♀️🤦♀️
Ano, viem,som na modrom koniku. A občas by som si asi mala zahryznúť do jazyka 🙄
Som ticho. Koniec vylevu.
@merry999 ja by som počkala par mesiacov ako sa bude vyvíjať situácia, môj názor
A úprimne sa ospravedlňujem autorke temy, nie je to nic osobne ❤️ len uz som nemohla 😃
@merry999 vždy niečo v živote príde, teraz je tu vírus, za pár mesiacov môže prísť niečo iné!
Ja mam 5 a pol ročnú slečnu, chceli sme druhé keď mala malá 4 roky, muž dostal nečakane infarkt v 33 rokoch, takže sme sa rozhodli, že ostaneme pri jednom, po roku sa všetko zmenilo, testy a kontroly dopadli dobre, takže sme sa začali znova snažiť, teraz je tu vírus a ja som tehu! Chcem tým povedať, že nemôžeš vedieť co bude za pol roka za rok! To by žiadna neostala tehotná! Mňa by tiež ani vo sne nenapadlo, ako sa môže všetko zvrtnut, takže je to len na vás! Musíte vedieť, ci to finančne zvládnete, kebyže prídete o prácu atd!
Ďakujem za vaše názory ano je pravda že človek nikdy nevie čo sa stane o nejaký ten čas
@iviacik 😂😂😂 Súhlasím.
Ahoj môj názor je že nečakaj, mi sme tak boli že mame čas že ešte počkáme a aha už 3 roki nemôžem otehotnieť brala som už všeličo no nejde to :( už ani neviem čo robiť som zúfalá bola som na laparaskopiu na prefuk a mám jeden priechodný vajcovod dr a ešte sa mi netvoria vajíčka dr hovoril že nemám šancu na otehotnenie už len umelé oplodnenie ale ja odmietam ja si verím že rád to.pride 🙏🙏🙏🙏 :(
@iviacik ahoj,vďaka za pripomenutie, som na RD,takže tiež občas takto "blbnem". Ale nedá mi to: to si myslela vážne? A čo tvoj nick?
@merry999 koronu v tejto súvislosti vôbec neriešim a priala by som si, aby to bol moj jediný problém. Ja som otehotnela vo februári, ale vyzerá to tak, že tehotenstvo neskončí s happyendom a to je jedine, čo ma trápi. Tých pár prvý h týždňov som si užívala naplno bez ohľadu na koronu. Hneď, ako to moj zdravotný stav umožní, tak ideme na to zas a je mi úplne jedno, či ti bude korona alebo nie. Toľko moj názor
Mne to ani nenapadlo sa prestat snazit kvoli korone;) ale ja sa nebojim financnej situacie
Ahoj,pusti to z hlavy a pôjde to... Ak to má byť,bude to keď bude ten správny čas. Viem o čom hovorím, prvý syn prišiel 4 roky po svadbe, po 3.rokoch som opäť otehotnela,žiaľ tehotenstvo skončilo zle (pôrod mŕtveho dieťatka v 35tt) a 4 roky potom prišiel (zatiaľ) posledný syn. Mala som diagnózu ženská sterilita a keď som odmietla ísť do CAR, po 3.mesiacoch som zistila,že som tehotná. Prirodzene 3×. Takže hlavu hore,prajem ti,aby si sa už čoskoro tešila z vlastného dieťatka 🍀 Korona raz skončí a bude dobre,veď deti prichádzali na svet aj v ťažších dobách ako je tá naša.