Nechala som doma predškoláka , lebo bol chorý bolo to prvý raz v tomto školskom. roku. Zákon hovorí, že 7 dní môže ospravedlniť rodič dieťaťa. Učiteľka v MŠ tvrdí, že zákon zle chápem, že jednoducho pokiaľ by prišiel po 6 dňoch na ten 7 už do MŠ, stačí ospravedlnenie odomňa. Bol ale doma 7 dní, na 8 išiel do MŠ, tak mam priniesť papier od lekára. Ako to vlastne je?
@taja567 7dni
Paaana beka, riadne sceny robia v tych vašich škôlkach. U nas nikto nerieši. Keď z dôvodu choroby ospravedlnim aj na mesiac, tak nikto sa z toho nepoonačí. :D
@thirstymonk predskolaka?
@thirstymonk predškolak isto nie ? Boli ste na rodičovskom ? Isto to tam hovorili
7 dní môžeš ty ale 8 už od dr ale 7 dní akých ? Je v tých dňoch sobota nedeľa ? Či od pondelka do utorka a v stredu už šiel ?
7 dni môžeš ty. Učiteľka zas raz nechápe zákon. Ja mám školácku. Môžem 5 dni ospravedlniť. Čiže celý týždeň. Pondelok už musí byt v škole alebo papier od dr
@letfenixa Ano, predškolaka.
@mariska1989 Predškolaka mame a na rodičovskom sme neboli, nevyšlo... ale toto je školka so 40 deťmi, kde sa pozname s učiteľkami a nikto nerieši... 🙂
@thirstymonk tak si potom preštudujte koľko môžu ospravedlniť rodičia a kedy už dr . Dokonca by ste to mali mať v edupage u nás je tiež cez 40 deti . Druhá škôlka ďalej 19 deti a všetci sú si vedomí toho a a to sme ako rodina celá škôlka
@mariska1989 víkendy sa nepočítajú, to mi učiteľka potvrdila
@lucia147852 no veď to, ja som jej dokonca ukázala aj znenie zákona, ona si ide svoje, ešte mi rozpráva, že jej príde kontrola a že zaplatí pokutu, že či jej tu pokutu potom preplatím ja? Mňa len mrzia takéto neznalosti zákona, prečo mám ustúpiť, keď je to tak ako to chápem ja.
Ty to chápeš dobre. Keď 7 dní tak 7 dní.