Ahojte, svojim synom 4. a 6.rokov čítavam večer knižky, avšak nemáme už nič nové, tak čítame stále dookola..... máte nejaký typ na dobrú knižku (nechcú klasické rozprávky typu o Medovníkovom domčeku...)??? Čítavame knižky typu o psíčkovi a mačičke, Dinko, príbehy psíčka Lapaja, dobrodružstvo s myškami...
Cibuľkove dobrodružstvá, Nevedkove dobrodružstvá, Chrobáčikovia, Medvedík Pu, Rozprávková zima
Tomas vlacik a priatelia
Pridaj sa do skupinky Nakuknime spolu do detskej knihy, tam najdes mnozstvo inspiracii na super knizky 😉
Pytam sa krpca a hovori, ze Mach a Sebestova a Maxi pes Fik
@martinaka3.5 Kubko a Matko. Najkrajsie moderne sloenske rozprávky. Vlani vysla reedicia, este ich maju v knihkupectvach
aj my si radi pred spanko čitame začala som s malou chodit do kniznice maju ju deti zadarmo a tak si mozeme poziciavat vzdy nove a nove knižky
Opice z našej police 🙂
Maťko a Kubko, MAcko Uško, Budkáčik a Dubkáčik - tie sú naše najobľúbenejšie 🙂
Tomáš a priatelia, Včielka Maja, Máša a medveď, Autá, Ľadové kráľovstvo 😉
My čítáme 21 príbehov o pirátoch a Jake a piráti ze země nezemě. Proste berie ich všetko o pirátoch 🙂
A kde ste zohnali Jake a piráti ze země nezemě? U nás to nemajú a moj syn to tiež strašne žerie 😉
Maria Lazarova - Adam a carovna smyklavka
Zuzana Stelbaska - Zornicka
Obe su krasne, take plne detskej fantazie 🙂
@barca1205 Ja som ju objednávala z www.egmont.cz 🙂
@martinaka3.5 Pipi Dlha Pancucha, Deti z Bullerbynu, Hastrošovci, Jurov zázračný liek, Čo si hračky rozprávali, Opice z našej police, knižky od Janosha, Listy od Felixa, Dobrodružstvá Jakuba a Vierky, Kocúr Findus a hurhaj v záhrade, Calvin nevie lietať. Klasickým rozprávkam ako si ich ja pamätám, moje deti neprišli na chuť...
trosku mimo temy 🙂 ale neviete mi poradit, kde kupit Pipi Dlhu Pancuchu? zevraj je beznadejne vypredana 😒
Teraz sme objavili rozprávku o Pampúšikovi, čítáme ju stále dokola. A ešte tri prasiatka 🙂
Vlk a sedem kozliatok, Červená čiapočka, Budulínek 🙂
u nás (deti maju 3 a 5) teraz letí Pom Pomove rozprávky 🙂
a vďaka za tipy 🙂
Doktor proktor, Maly upirik, Ako Samko vycaroval duboveho muzicka, Hviezdny rytieri
@martinaka3.5 Budkacik a Dubkacik, Smely Zajko, Smely Zajko v Afrike, Tri mudre kozliatka- Jozef Ciger Hronsky.