Ahojte objednala som dcere predplatne od februara casopis vcielka. Neviete kedy vychadzaju cisla? Cakame ho cakame a nic...kontaktovala som redakciu ale bez odozvy. 🙂
@monikakralik velmi dakujem
My už máme Včielku FEBRUÁR, prišla min.týždeň sme z BA a objednané máme priamo z pošty.
My kupujeme v stanku ale mam pocit, ze mavaju hned ako zacne novy mesiac. No predplatné sme nemali
Nam chodi do skolky, februarove cislo este nemame.
napriklad mamaaja casopis z toho isteho vydavatelstva chodili do schranky po 20tom v mesiaci
ja som tiez objednala casopis Adamko, este neprisiel
Tiez som objednala predplatne a stale nic. Uz mi to bolo aj dnes podozrive.
prepacte za mimo otazku ale pre aku vekovu kategoriu je to. viem ze predskolsky vek ale to je dost siroky pojem.
@pralinka25 ja som hladala casopis pre co najmensie deti cca 2-3 rocne tento je od dvoch rokov. Co som sa docitala...pre starsie 3-5 je adamko, macko pusik. A su aj nejake ine pre predskolakov...ale nazvy si uz nepamatam. Nasla som to na stranke mama a ja.
Adamko by mal byt aj pre skolakov 1-2.trieda, od 3.triedy ZS odporucaju Zornicku
https://mamaaja.sk/objednavka
takze Vcielka vychadza vzdy posledny den stareho mesiaca. Napr. februarove cislo vychadza posledny januarovy den atd. 🙂 / okrem sviatkov a nediel/
@monikakralik dakujem
Caopis Adamko som uz nasla dnes v schranke ....
@hruska91 dakujem 🙂
Odpisali mi z redakcie ze predplatne posielali neskôr az tento tyzden...tak snad dorazi
My stale nic. A vy?
@hruska91 mozem ti to pozriet zajtra v práci, robim s novinami🙂