Kedy nastupujú u vás deti do škôlky?

6. jan 2025

U nas 8.1. Ale neviem preco. Nie 7.1. by sa malo?

autor
6. jan 2025

Sukromna skolka

domka222
6. jan 2025

U nás zajtra

ktobytobolpovedal
6. jan 2025

U nas 8.1.ako skolaci. Statna skolka

jaskolka
6. jan 2025

U nás zajtra idú,teda 7.1. No školáci idú 8.1

diewcatqoo
6. jan 2025

U nas dnes 🙂

tramtada31
6. jan 2025

Aj u nás 8.1. Aj skola aj skolka. Nechapem, prečo tie prazdniny takto otrasne predĺžili. Keby to bol piatok, ešte človek pochopí, ale takto jediný deň v tyzdni je ako past na oko, keď si kvôli tomu má brat človek dovolenku

tamvtme
6. jan 2025

U nas skolka 7.1. A skola 8.1.

thereisabear
6. jan 2025

Tipujem, ze často 7.1. tam, kde majú stravu nezávisle od základnej školy a 8.1. tam, kde varia aj pre školu.

ikonica
6. jan 2025

8.1. statna skolka, strava nezavisla od vedlajsej ZS

1ivanka1
6. jan 2025

@tramtada31 hned ti to vysvetlim, je to tak kazdy rok, po sviatku sa nejde do skol kvoli tym, co chodia na internaty, lebo pocas sviatku im nejdu spoje a nemali by sa tam ako dostat. Preto po sviatku je den volna aby mohli oni cestovat. Uz vela rokov je to takto.

mondolina
6. jan 2025

@1ivanka1
no asi nie.
to by bol potom nástup do školy 3.9 a nie 2.9, keďže 1.9 sviatok sme išli na intrák.

basulaak
6. jan 2025

Ja som si to vysvetlila, ze je to kvoli logistike. Ludia sa presuvaju zo sviatkov a od rodiny cestuju spat domov.

petamich
6. jan 2025

Sukromna skolka BA a nastupuju 7.1., zavreta bola, lebo dodavatel stravy mal dovolenku, inak je vlastne otvorena stale

zuzuliennka1
6. jan 2025

@mondolina cez vianoce si odmalicka pamatam ze po 3 kraloch bol este jeden volny den na cestovanie a do skoly sa chodilo 8.1. ked sa napr. vychod a zapad presuvali po sviatkoch. to je uplne ine ako po letnych prazdninach. a vysokoskolaci sa neriadia skolskymi prazdninami. toto plati pre statne skolky, zakladne skoly a gymnazia

valeriakadarova
6. jan 2025

Aj u nás 8.1. štátna škôlka...

gabikaa96
6. jan 2025

U nás tiež 8. začína, štátna škôlka.

kikavadi
6. jan 2025

Tiež 8.1. štátna škôlka aj škola

Ja si to vysvetľujem tak, že dnes majú pravoslávni veriaci štedrý deň, takže zajtra majú prvý sviatok vianočný, majú ešte sviatky. Ale som z východu, kde ich je dosť, tak mi to možno preto príde logické 😁

milanemila
6. jan 2025

U nas zajtra a skolky co otvaraju az 8.1. to maju podla mna naparovane so skolskymi prazdninami.

jovanna83
6. jan 2025

7.1. Statna škôlka

autor
6. jan 2025

Takze nie sme jedini. Dakujem pekne! 🙏

1ivanka1
6. jan 2025

@mondolina no sa pozri kolko je to rokov, a kolko spojov sa zrusilo..je to kvoli tomu,ved to hovorili..a celkovo kvoli cestovaniu..nemozes to porovnavat s 1.9 po letnych je to uplne ine

patta89
6. jan 2025

7.1... štátna škôlka

mondolina
6. jan 2025

@1ivanka1
som myslela, že myslíš všetky sviatky, ok.

tramtada31
6. jan 2025

@1ivanka1 ale internaty sa týkajú stredoškolákov a vysokoškolákov, tu sa bavime o zakladnej skole a materskej skole. SS a VS si to mohli riesit individualne riaditeľskym voľnom (vysoke skoly vlastne ani nie, lebo je skuskove), takze sa to týka minimum žiakov a fakt to pracujúcim rodičom sposobuje velky problem. Ja robím napriklad v kolektive bezdetných, čierny Peter má vyjst zajtra na mna🙈 obaja s mužom už potrebujeme ist do roboty, lebo nám praca stala a dalsi jeden deň je uplna provokácia.

1ivanka1
6. jan 2025

@tramtada31 ja myslim ze my na koniku to nevyriesime, proste jarne, velkonocne, letne, jesenne a zimne prazdniny su dane, rovnako zacinaju rovnako koncia..ja chapem co tym chces povedat ale my to tu nezmenime a myslim ze ani nikto iny ked to takto funguje xy rokov.

zuzinka888
6. jan 2025

Ano kvoli pravoslavnym. Kto by chcel ist do skoly ked sa maju rozbalovat darceky.

nelka93
7. jan 2025

@zuzuliennka1 my sme po Vianociach chodili do školy vždy 2.1 o 8. sme ani nesnivali 😅 raz sme išli 7.a aj to nám dal učiteľ riaditelske volno