Kedy nastupujú do škôlky deti narodené v januári?

7. sep 2022

Kedy nastupujú do škôlky deti narodené v januári?
Príklad. Môj syn je narodený 3.1.2021 v roku 2024 bude mat 3 roky. Do škôlky pôjde v septembri 2024 vo veku 3 roky a 9 mesiacov? Mám v tom nejasno, druhé dieťa na ceste tak preratavam 😁❤️ Ďakujem

andrea_82
7. sep 2022

do škôlky môže nastúpiť aj v priebehu roka. Ja mám decembrového a išiel do škôlky v decembri. Len musíš podať prihlášku pred tým a musia ti ho zobrať, u nás v malej škôlke nebol problém aj počas roka.

patricka
7. sep 2022

Môj je februarovy 2020 a uz je tetaz od septembra v skolke lebo mi ho zobrali, takže nastúpil ako 2.5r.

viktoria_j
7. sep 2022

U nás sa dá nastúpiť do škôlky aj v priebehu roka, ale neviem či je to tak všade, závisí od stavu naplnenia kapacít v škôlke podľa mňa.

jarnajar
7. sep 2022

Kedy ho vezmú 🙂 sú lokality, kde berú deti aj počas roka alebo aj mladšie ako tri roky. To si musíš zistiť ako je to u vás.

elviku11
7. sep 2022

@patricka a ako to zvláda? Moja je tiež januárová, teraz nastúpila ako dvaapolrocna a teda zatiaľ len plač :(

autor
7. sep 2022

@andrea_82 Dakujem😊
@patricka takze teoreticky by ho mohli vziať starého 2roky9mesiacov, keď bude bez plienky atď? To som viac menej chcela počut. Ďakujem. Budem sa informovať v škôlke, snad o rok takto už bude škôlkar 😊

verka612
7. sep 2022

Syn sa narodil tiez v januari, do skolky nastupil od septembra, ked mal 2 roky a 9 mesiacov.

autor
7. sep 2022

@verka612 super, to som chcela pocut, že je to reálne.

emasss111
7. sep 2022

Je veľa škôlok, kde berú deti aj v priebehu roka... I keď je pravda, že napríklad kamoška mala tiež januárového syna a musela škôlku platiť už od septembra, aby mu udržala miesto....Moja dcéra je májová a nastupovala v marci a nič navyše som neplatila 🙂

autor
7. sep 2022

A áno budem sa pýtať v škôlke, teraz je čas len premýšľam nad tým celým, dopredu. Sme z malej dediny, mohlo by to vyjst. Ďakujem maminky

derdia
7. sep 2022

Moja sla 2 roky a 9 mesiacov. Je januarova.

janickacrazy
7. sep 2022

no u nás na dedine mi nezobrali ani 3-ročného, museli sme voziť prvý rok do mesta, potom vzali aj u nás, teraz je problém so školkami, ale ako ktorý rok, niekedy je viac detí, niekedy menej

majka176
7. sep 2022

Ahoj, ja mám neter, ktorá je januárová a nastúpila do škôlky, keď mala 2 roky a 9 mesiacov.

zonjushe
7. sep 2022

Mne zobrali aprilovu dceru..mala 2r. a 4mes., o 3 roky neskor mi taktiez vzali marcoveho syna..skolka v Kosiciach..

dzejsik
7. sep 2022

ak ho zoberu, moze nastupit aj v septembri 2023, resp. ak aj chces od 3r, teda od januara 2024, tak musis podat prihlasku uz v maji 2023, aby ho prijali na ten skolsky rok

andrejka1974
7. sep 2022

Záleží od škôlky,len teraz majú prednosť 5 ročný takže skôr ti ho vezmú až od septembra 2024 ale skúsiť môžeš

jaond19
7. sep 2022

Moj bol 22.1. a nastupil v septembri predtym, cize isiel ako 2r 7m, povodne som myslela ze bude stacit ked nastupi od noveho roka takmer 3rocný, ale urobila som dobre ze siel skor, lebo tie hysterie co robil a kym sa ako tak adaptoval.... uf

elviku11
7. sep 2022

@jaond19 a ako dlho tie hystérie trvali? Kedy sa asi adaptoval?

jaond19
7. sep 2022

@elviku11 no tie prve 3-4mesiace rev neskutocny, ale iba pri prichode, inak pocas celeho dna spolupracoval, hral sa, zapajal,mal kamaratov.... len tie prichody nezvladal

patricka
7. sep 2022

@elviku11 super....ani raz neplakal pekne všetko papa a aj spinka zatiaľ super...dúfam že to tak aj ostane 👌

river_song
7. sep 2022

Ako kde. U nas napr. v priebehu roka neberú a pod 3 roky tiez nie, pretože je plnka.. záleží od škôlky 🤷

nikha2809
7. sep 2022

Staršia sa narodila v apríli a zobrali ju v septembri keď mala 2r.5m

mirka438
7. sep 2022

Ak budu mat miesto prenho tak je mozne, ze ho vezmu aj buduci rok. Aj moju vzali, je narodena 2/20

relaxx11
9. sep 2022

v našej škôlke v NR kraji zobrali aj detičky, ktoré dovŕšia 3r. až budúci rok vo februári. Podľa mňa všetko závisí od kapacity a možností škôlky. Ja by som sa na tvojom mieste išla porozprávať s riaditeľkou.