Ahojte,
Dávajú vaše deti učiteľkam dnes kvety , alebo zajtra ? Alebo posledny deň čo budú v škôlke ( ak pôjdu aj cez prazdniny) ?
Lebo ja som plánovala dat malému posledný deň čo pôjde do MŠ, v strede júla, ale veľa detí som videla ze dnes niesli . Síce ešte aj zajtra je škôlka. Predskolaci možno už nepôjdu, tak chápem ze sa rozlúčili už dnes, ale prečo aj z iných tried nesú dnes , keď potom ešte dva týždne chodia do MŠ?
Alebo som už mimo úplne:D
Neviem, aké dva týždne. To má asi každý inak. Môj syn končí dnes, tak nesie kvet a bonboniéru dnes.
Mojho syna je skolka otvorena cele leto,ale ucky tam uz niektore nebudu,tak sme dali dnes a mam pokoj.
U nás je ešte škôlka otvorená dva tyzdne, učiteľku ma zastupujucu už vyse týždňa. U nás sa dávalo stále posledný deň príchodu do MŠ. Nevadí
Ďakujem 🙂
dali sme dnes ....a tiež bude škôlka ešte 2 týždne otvorená
Ja som sa pomýlila a doniesla bomboniery včera :( úprimne som myslela, že bol koniec roka včera:D iba dnes som videla kopu deti s kvetmi a trapaaaas
@juliasb milé 😀 nevadí, či dnes či včera, isto potešilo
Dala som mu dnes aj ked bude este mesiac chodit do "letnej" skolky, lebo dnes je celostatny oficialny koniec skolskeho roka. Letne bonusove tyzdne v skolke mozu aj byt uz vseliake, uz tam nebude jeho pani upratovacka, ucitelka moze mat dovolenku a stretnem len jednu (ma dve) atd
Tak nie každá škôlka je aj zajtra. Dcéra šla dnes posledný raz(nie je predskolak), tak niesla dnes
my sme dvojtriedka a v lete fungujeme na jednu triedu, všetky učiteľky sa striedame.. niektoré už posledný týždeň nerobia.. takže záleží, či chceš, aby sa kvietky dostali k pani učiteľkám, ktoré sa oňho starali celý rok, alebo ti je jedno, komu ich dá ;)
Lebo cez tie 2 týždne už môže byt jeho ucitelka na dovolenke a tak dáva kvet dnes