Keď dieťa nechce ísť do škôlky

18. nov 2024

Ženy sú aj vaše deti také ze nariekaju ze nechcú ísť do škôlky aj keď vidíte ze sú v škôlke spokojne keď pe nich prídete poobede?
Keď vyzdvihujem dcéru zo škôlky tak vidím ze sa hrá s deťmi, učiteľka vraví aká je dobre a poslušne dievčatko.
A dima mi začne nariekať ze nechce ísť do škôlky, že chce byť doma s mamkou dlho a pritom sa tam vždy tešila.

julie19
18. nov 2024

To sú deti 🤷‍♀️😅 moja ma tiež take fázy … raz sa hrozne teší inokedy vyjednáva aby som pre ňu prišla na obed že aj niektorí spolužiaci tak chodia domov a samozrejme sú aj dni kedy doma trucuje že nechce ísť vôbec do škôlky 🤷‍♀️ je to od nálady … minulý týždeň mala taký deň tuším v stredu ráno dobre a poobede som prišla učiteľka mi povedala že ma zlý deň že je uplakaná a nechce sa s nikým hrať tak druhý deň ráno tiež ešte bola taká uplakaná a vravím jej že sľubujem že dnes prídem ako prvá že hneď 15:00 som tu a ideme domov … tak som prišla 15:00 do škôlky a zas revy že som prišla moc skoro že ona tam ešte chce byt 😂😂 no zúfalstvo niekedy

gab1sol
18. nov 2024

Ráno plač, že nechce ísť do škôlky, poobede plač, že nechce ísť zo škôlky, že prečo som už prišla. 😂

lenka2710
18. nov 2024

Môj ma také stavy vždy v pondelok, alebo po chorobe pripadne po prázdninách a potom v piatok, keď sa mu zdá, že už tam dlho chodi 😂
Ale viem, že v školke už bude dobre, hra sa s kamarátmi, pekne jedáva, spi, poobede mi vždy rozpráva ako tam bolo dobre a s kým sa hral

dzescebuly
18. nov 2024

U nás presne to isté,je mi ho ľúto ráno ale zo škôlky prichádza spokojný tak verím že sa to zlepší

janickacrazy
18. nov 2024

A tebe sa chce ísť do práce? No vidíš. 😂

lija22
18. nov 2024

ano. Kazde rano. Dakedy pomoze ked jej dam cukrik na cestu

michaella24
18. nov 2024

Jasné, aj my sme dnes ráno mali pokusy "asi som choručký, asi zostanem doma". Potom to dokonca skúšal aj s plačom, ale v škôlke už bez problémov. Často mi rozpráva, že v škôlke mu bude chýbať maminka. Tak mu poviem, že to je dobre, znamená to, že sa ľúbime 😀 A je tam spokojný, naje sa, pospinká si, hrá sa... Ja sa mu tak doma neviem venovať. Vidno, že mu škôlka prospieva. Tiež by som niekedy najradšej povedala, že tak dnes zostaneme doma a budeme spolu, ale určite nepovolím, lebo bude to skúšať ešte viac. Bez tak je doma každú chvíľu kvôli nejakej chorobe.

dannieja
Včera o 18:38

@gab1sol presne toto! 🤦Mne ešte aj povie, že aby som dnes prišla skôr a keď prídem tak je zle. Druhý deň sa teda dohodneme, že bude dlhšie a keď prídem, tak zase som prišla príliš neskoro. 🤷🤦😅

gab1sol
Včera o 20:45

@dannieja ano, tiež som mala pocit, že nech som urobila akokoľvek, nikdy som nevyhovela 😂