Karpatska- Misikova MŠ

itaci
11. júl 2018

Vie mi niekto poradit s vlastnej skusenosti na co je tato skolka zamerana a ako ste boli spokojny? Venuju sa tam detom s NKS? Dakujem.

matuus
11. júl 2018

Syn začal chodiť na Mišíkovu v štyroch rokoch, keď mal veľký problém s komunikáciou - v podstate vôbec nerozprával. Behom dvoch mesiacov spravili neskutočný pokrok, takže po profesionálnej stránke nemám najmenšie výhrady. Pedagogický zbor je takiež úplne úžasný - všetci sú milí, majú pre deti pochopenie a očividne to celé robia s láskou. A nakoniec prostredie je tiež za 100 bodov, akurát doprava je des, keďže bývame na opačnom konci Bratislavy.

itaci
autor
11. júl 2018

@matuus a potom sa to zlepsovalo? Nezasekol sa? A boli v triede vsetci na rovnakej urovni? Ci boli tam aj deti s inym postihnutim?

matuus
11. júl 2018

Nezasekol sa, neustále sa zlepšuje. Tried majú viacero, snažia sa to rozumne kombinovať s ohľadom na obmedzený počet detí. Majú tam aj deti s výraznejším postihnutím (napr. s downovým syndrómom), ale určite sa toho nebojte. Deti sú vďaka tomu vysoko empatické a čo je skutočne super, žiadne postihnutie neberú ako niečo zlé. Za celé dva roky, ako tam chodí syn, som sa nestretol s jedinou negatívnou vecou.