Jesenné prázdniny v škôlkach

21. okt 2023

Ahojte mám syna v škôlke v prvej triede a neviem ako to chodí ..sú jesenné prázdniny aj v škôlkach. ? Dakujem

espeo
21. okt 2023

Záleží od škôlky. U nás prazdniny sú.

pribinak
21. okt 2023

U nás sa spájali triedy. Veľa deti malo starších súrodencov tak boli doma a zvyšok sa spojil do 2 tried

zuzuliennka1
21. okt 2023

veru - ako kde. Nedostali ste na zac. skolskeho roka rozpis prazdnin?

gabu_lienka
21. okt 2023

U nas zistovali, kto ma zaujem o skolku pocas jesennych prazdnin. Robi to tak vacsina skolok.

deedol
21. okt 2023

prazdniny su, ale skolka funguje v obmedzenom rezime, tj ucitelky sa pytaju, kto pride a kto zostava doma. potom sa deti spoja do 1-2-3 tried podla toho, kolko ich je.

denden77
21. okt 2023

u nas zistovali zaujem ale vysledok este neviem 😁

dzulli1980
21. okt 2023

Školské prázdniny pre škôlky neplatia ... u nás sa robilo tak, že sa zisťoval záujem (musel byť určitý počet detí) a keď bol, boli spojené triedy, keď nebol záujem, škôlka bola zatvorená.

petuska1989
21. okt 2023

My mame skolku v budove ZS a vzdy pred prazdninami sa spisuje zaujem rodicov.. Tento rok budu mat jesenne prazdniny, ale napr. minuly rok fungovali..

qwert87
21. okt 2023

U nás sa zisťuje záujem alebo len napíšu že škôlka bude zatvorená. Ako aj teraz

bubinko1506
21. okt 2023

U nas sa zistoval zaujem, ale stylom, ze ucitelka povedala, ze je prihlasenych len 5 deti, takze skolka bude aj tak zavreta, tak ani nemame hlasit, ze mame zaujem😂.

katesocka
21. okt 2023

U nás sa takisto zisťuje záujem, škôlka bude otvorená určite, len teda podľa toho záujmu budú vedieť, či spojiť triedy dokopy alebo nie (dedinská škôlka s 2 slovenskými a 1 maďarskou triedou)

alica_z_lesa
22. okt 2023

U nás je škôlka závislá na školskej jedálni. Cez prázdniny nevaria, preto je škôlka zatvorená. Náhradnú škôlku nemáme.

olimuc
22. okt 2023

Zistoval sa zaujem, kvoli obedom, neviem vysledok.

zuzuliennka1
22. okt 2023

https://www.minedu.sk/data/files/6227_ms_prazdn...

ale prax je vsade ina. vo vyhlaske sa napr. riesi aj to ze matka je s ml. na materskej a starsie je v skolke - skolka to podla tejto vyhlasky obmedzit nesmie, ale vieme aka je prax

zuzanockamt
22. okt 2023

Zisťuje sa záujem, potom sa spájajú triedy.

basska_b
22. okt 2023

U nas sa zistoval zaujem a deti sa vraj budu spajat do tried. Takisto nas poprosili, ak sme napr na MD, nech si deti nechame doma, lebo aj niektore ucitelky si chcu/potrebuju cerpat dovolenku. Nasa pani ucitelka ma napr. dcerku skolacku

kacena2022
22. okt 2023

U nás škôlka má 7 tried,zisťovali záujem ktoré deti by išli aj cez jesenné prázdniny do škôlky.Vacsina takých čo rodičia pracujú a budú fungovať 4 triedy samozrejme deti budú pomiešane.Aj ja som nahlásila môjho,keďže s manželom pracujeme.

tosomja
23. okt 2023

Nám dali v škôlke papier či chceme alebo nechceme dať dieťa do škôlky. Tuším nad 7 žiakov s "áno" musia otvoriť triedu. Alebo urobia jednu zbernú triedu.