dnes nastupujú moje dvojičky do škôlky ale jedno ochorelo, neviem či dať to druhé do škôlky, dosť sú naviazaný na seba, dik za radu
radsej pockaj, kym vyzdravie.
ja by som moje tiez nerozdelila, hlavne ak ide o prvy den v skolke-ved vyhoda dvojok je v tom, ze v tej skolke nemusi jedno tvrdnut samo🙂). urcite sa im bude lepsie zvykat spolu.
Ja by som dala,nech si zvykne už. Vieš keď budú chodiť do školy a jedno ochorie,tiež tam to druhé nedáš???....mne to príde divné. Ale to je len môj názor.
asi je to uz bezpredmetne, ale ja by som to jedno dala do tej skolky dala. presne ako pise galaxy, aby si zvyklo, ze nie vzdy budu spolu. 😉
my mame v skolke trojicky a ich mamina vyslovene na rodicku povedala, ze chce aby sme ich brali ako 3 deti a nie ako jedno 3-dieta, ze skratka ak chceme pozvat len jedno, je to v poriadku, nemusime pozyvat kvoli tomu vsetky 3. su to 3 osobnosti, aj ked na seba naviazane 😉
Ja by som nedala ale len z tohô dôvodu že je veľký predpoklad že už ma dake bacilky v sebe aj ona...aby ste potom neboli v kolotoči raz jedno raz druhé daj obom kalobu na začiatku super zaberá a v stredu možno pôjdu obe.....skoré uzdravenie