Dobry den vedeli by ste mi poradit ohladom toho ci mozem syna nedat jeden den v tyzdni do skolky? Ma 5 rokov a chodi do školky na 4 hodiny viem ze povinna predskolska dochadzka je povinna az od 2021 ..potrebujem so synom cvicit a ked pride o pol 1 zo školky viem ze uz cvicit nebude pretoze je vzdy unaveny mam problem aby sa vtedy najedol nie to este cvicit🙈 potrebovala by som to aspon do konca roka nemate niekto taku skusenost ci mi moze skolka v tom vyhoviet? Samozrejme v skolke sa spytam to mi pisat nemusite
zaujali nazory mamiciek
Neviem, aky problem v tom vidis - staci ked v skolke povies, ze napriklad na druhy den nepride.
Nepotrebujes ziadne zvolenie skolky.
Lebo tu na vsetko pytaju potvrdenie🤦tak sa obavam ze aj na toto..
@veronikadamianko urcite na to nepotrebujes potvrdenie
@veronikadamianko keby aj pýtali a má zdravotný problém, že musíte cvičiť, lekár ti ho dá, či nie?
ja som takto dieťa nedávala do MŠ viac ako rok. Vždy v piatok sme mali volno.... Odhlásila som ho na každý piatok....žiaden problém...
Pozri my sme min týždeň boli v kine s malou. Jednoducho sme len nahlásili že nepríde a tým to haslo 🙂
@deti95060810 toto som potrebovala pocut 🙏realnu skusenost dakujem
@janulik2008 no toto som aj ja ze jeden den lebo by som nestihla ist pre neho..ale ja to teraz potrebujem 3 mesiace aby bol vzdy v skolke iba 4 dni tak som chcela vediet ci ej to realne a niektore maminky to tak tiez robili ci budem chciet nieco nezvycajne od nich
@veronikadamianko určite môžeš, ja proste len deň pred tým poviem učiteľke že nepríde, ona je na celý deň a v piatok ju beriem vždy na obed, a užijeme si spolu deň a ma predĺžený víkend a to už chodí do predškolskej a nikto s tým nemá problém
Rodič moze ospravedlniť dieťa na 3 dni, takže jeden deň keď nepríde nevidím problém
@lenka2710 dakujem tak to skusim nane vyrukovat som zvedava ako pochodim
@veronikadamianko škôlka neni povinná 😉 takže klídek 😉
@veronikadamianko nemusis im nic dopredu oznamovat, len zakazdym povies ze zajtra nepride a bodka.
@veronikadamianko jasné že môžeš, ja alebo muž keď máme voľno tak si zvykneme nechávat malú doma.akurat v ten deň ráno zavolám do jedálne a vyhlasim zo stravy na ten den
aj ja mávam dieťa doma každý piatok. nahlásila som to na pol roka dopredu. len tak, lebo som doma a chcem s ním byť viacej. škôlka naozaj nie je povinná
Moj je uz tyzden doma lebo ma sople a nebola som ani u lekarky a nic nepytaju
Dakujem vam maminky za skusenosti a informacie ❤️
@veronikadamianko pracujem v MŠ, žiadne potvrdenie nepotrebujete. Iba nahlásiť deň, kedy dieťa do MŠ nepríde.
@eriksonka1234 dakujem za radu
Sestra si nechavala jej syna 2x do mesiaca, keď sa mal vrátiť jej muž domov (chodil pracovať prec)
Vracal sa v štvrok poobede a robili si ich "piatočky" kedy malý nešiel do škôlky ale išli niekam s ocom alebo ako rodina. Keď bol v predškolskej tak to nerobili. 🙂 inokedy to neskúšal, vedel ze sa to deje len vtedy keď sa ma jeho otec vrátiť, nie v iné dni keď mu nič nebolo.
Jasné, neviem, aký problém by v tom mal byť.