Je v BA štátna škôlka pre deti do 3 rokov?

7miska1
11. feb 2020

Ahojte, neviem, ci je pravdiva informacia, ze v kazdom meste by mala byt jedna statna skolka, kde ti vezmu dieta aj mladsie ako 3 roky, ked ma este plienky. Je nejaka takato aj v BA?
Dakujem

uhnakova
11. feb 2020

Pre deti do troch rokov su primarne urcene jasle, v Ba su 4 statne jasle. Do statnej skolky mozu prijat dieta, ktore do konca roka (po zaciatku skolskeho roka) dovrsi tri roky, s plienkami sa ale nepocita a sance na prijatie su v tomto veku dost nizke.

veronikaszabova
11. feb 2020

@7miska1 s plienkami do statnej skolky? Pochybujem.

mogaa
11. feb 2020

@7miska1 škôlka môže prijať aj mladšie dieťa ako 3 roky (ak má volné kapacity) ale určite do štátnej bez plienok.....učiteľka ktorá má na starosť 20detí , nemá kedy prebalovať jedno dieťa a ostatné nechať bez dozoru - ano sú na triedu 2učiteľky ale tie sa striedajú, čiže cca do 10-ej je len jedna a popoludní tiež len jedna....

kopytko03
11. feb 2020

Dcéra išla do štátnej ako dva a pol ročná, ale teda kritériá na prijatie boli rovnaké ako u väčších detí, vrátane odplienkovania.

sayonara15
11. feb 2020

Do štátnej škôlky ti vezmú dieťa iba bez plienok, tak bolo mne povedané, moja má 3 roky vo februári a vzali mi ju od januára, skôr nie, a to iba preto, že mali voľné kapacity. Ak by nie, vzali by ju až od septembra. Do 3 rokov sú súkromné jasle, máš na ne príspevok, takže dá sa to tak, my sme tak chodili od roku a pol.

krtlik
3. máj 2020

@sayonara15 ahoj, mozem sa spytat do ktorej skolky ti dcerku vzali? dakujem! <3