Ahojte. Syn bol doma 2 tyzdne kvoli soplom, je v skolke v prvom rocniku. Zajtra by som ho uz chcela dat do skolky. Potrebujem do skolky doniest papier od doktora ze uz je zdravy? Alebo papier od doktora je potrebny len pri povinnej predskolskej dochadzke?
Určite potrebuje. My sme nosili, ak chýbali viac ako 3 dni
u nas sa podpisuje iba papier o bezinfekcnosti, netreba od lekara nic ine (iba v pripade predskolaka, tak ospravedlni rodic 7 dni, inak treba papier od lekara)
Moj bol doma tiež dva tyzdne kvoli soplom, nie je predskolak, teraz len zacal chodit do skolky a papier od lekara musim mat 🤷♀️ na rodicovskom nam hovorili ze max 7 dni (vrátane vikendu) vie ospravedlnit rodic + treba vyhlasenie o bezpriznakovosti.
U nas pri absencii nad 7 dni potrebuje. Tiez bola mala 13 dni chora, v malej skupine a museli sme doniesť.
Nie, iba potvrdenie o bezpriznakovosti
Pozri školský poriadok.
Potrebuje iba predškolak nikdy som nenosila papier ani pri synovi ani dcére..nižšie ročníky niesu povinné ani papier preto netreba
@slavomira236 to záleží od škôlky.niektori musia, niektorí nie. U nás bez toho dieťa nezobrali
Kazda škôlka ma ine podmienky treba si zavolať riaditelke...moja ma 4.5r nie je predskolacka(chodi do triedy s predskolakmi take ucitelky maju rozdelene "papiere tabulky ) a nemusim nosit papiere od lekara nema povinnu dochádzku len podpisem papiere ze je zdravá......a ako pisu mamicky kazda nieco ine ;)
Ak nie je predskolak tak nie