Prosim o info, kedze sa otvaraju skolky 1.6. je potrebne poslat potvrdenie do skolky ku prihlaske o zdravotnom stave od lekara?
@renatka100 podla mna tu splietaš 2 veci, teraz neviem či myslíš zápis prváčikov do škôlky na nasledujúci rok, ak myslíš to, tak potvrdenie od lekára nemusí byť na prihláške pri odovzdaní, ale je ho treba doručiť do konca juna, ak myslíš nastup škôlkarov od juna opať do škôlky, tak usmernenia museli poslať zo škôlky čo treba.
ja som dnes odovzdavala prihlašku do škôlky na nasledujuci školsky rok a bola som to potvrdiť aj u lekara, nevidím v tom problém ambulancia bola prazdna, vybavene za 30 sekund
@renatka100 pre nových prváčikov? Nerozumiem. Ak je predškolák a škôlku už navštevoval, nepotrebuje žiadne potvrdenie od pediatra pri nástupe do škôlky po tom, čo bola uzatvorená kvôli korone. Rodič podpisuje prehlásenie o zdrav stave. Ak škôlku nenavštevoval, podáva teda prihlášku do MŠ, ani vtedy to potvrdenie momentálne nepotrebuje, potvrdenie doloží rodič do 2 týždňov od otvorenia škôlky. Silne pochybujem, že by nejaká škôlka v tejto situácii prijímala nové deti.
@kkkatkaaa ved od otvorenia skolky, asi sa nerozumieme, mysleli otvorenie az v septembri?
@renatka100 už chodí do škôlky?
@renatka100 je dost mozne ze je to individualne v jednotlivych skolkach, my mame dolozit potvrdenie ku prihlaske po ukonceni nudzoveho stavu (co zatial nie je)
@renatka100 nejaká blbosť ja dávam mladšieho do škôlky, síce sú MŠ otvorené od 1.6. ale novy prvácik nastupuje až od septembra a vtedy sa dávajú tie potvrdenia od lekárov.
@renatka100 ved ale 1.6. Sa skolky otvaraju pre deticky, ktore uz pred koronou chodili do skolky.. nie pre tie deticky, ktore az teraz davaju prihlasky a maju po prvykrat nastupit do skolky. Taketo deticky idu po prvykrat az v septembri a potvrdenie treba dolozit neskor, nepamatam presny datum, tusim do konca juna? Az potom pridu vyjadrenia ci vobec prijali / neprijali
Tak teraz som písala kamoške co je učiteľka v MŠ tak ak ma už matka v rukách oficialne na papieri ze je dieťa prijaté vtedy ma doniesť to dodatočne potvrdenie od lekára co sa vtedy nedával k prihlaske.Aspon že u nich tak majú.
Ma tri roky a do skolky este nechodil, vidim vsak, ze kazdy ma ine info, niekde je ze do konca juna a niekde po nudzovom stave, asi zavolam kompetentnym, dakujem vsetkym
@uzanka16 dakujem
@renatka100 pozri si predsa webovu stránku škôlky, tam musia byť informácie ohladom prihlášok, my na našej stránke mame že do konca juna, a riaditeľka vychádzala z nariadenia mestskej časti.
@mirka17 nema stranku
@renatka100
Ak ešte nebol v škôlke, ako môže nastúpiť teraz od 1.6🤔
Logické, že od septembra.
@renatka100 ale v príspevku si uviedla, že pre,, nových prváčikov", preto to bolo také nejasné.
@kkkatkaaa ano zle sme sa rozumeli
netusim snad nie zatial nepisali ze treba ale neviem si to predstavit to by osobne muselo niekolko desiatok rodicov k lekarovi to by bola somarina na entu kvoli karantene