Je lepšia škôlka na Hemerkovej či Baurovej v Košiciach?

mandy29
17. dec 2012

Od septembra sa chystáme dať drobca do školky. Len neviem do ktorej...nemáte s nimi skúsenosť? a jak je to so zápisom, treba dať žiadosť skôr alebo stačí prísť na zápis?

moira19
17. dec 2012

My pojdeme do skolky v decembri 2013 a prihlasku sme davali v septembri. Neviem, ci este budete mat miesto. My sme si vybrali Evanjelicku na Muskatovej, ale uz neberu deti na rok 2013, ani 2014.
Najlepsie je ist osobne do skolky, pozriet sa, opytat sa na vsetko, co vas zaujima a vybrat si podla toho, kt. bola viac sympaticka vam aj syncekovi 🙂

majka35
18. dec 2012

moje dcéry chodia na hemerkovu... maximálne spokojnosť a aj prostredie je lepšie ako ma bauerovej ... no ale na samotnú škôlku nedám dopustiť... žiadosť treba podať v januári, ale až v júni sa rozhodne... je tam nátlak

mandy29
autor
21. dec 2012

@majka35 na základe čoho sa rozhodne?

olifcek
21. dec 2012

@mandy29 rozhoduje sa... uprednostnuju rodicov, ktori tam maju uz starsie dieta, potom uprednostnuju deticky predskolskeho veku, potom tie, ktore maju do 31.8. 3 roky a dalsie pravidlo, ale nepisane, no udajne ho maju tak dohodnute je, ze beru deticky, ktore byvaju co najblizsie ku skolke.

ja uz ani neviem, co nam odpisali, kedze sme sa prestahovali vo februari do Ba :D odpoved zatial k nam nezabludila ;-D

my sme chceli na wuppertalskej, boli sme tam, ked mala OLivka 1,5 rocka, ze chceme od jari, ked uz bude mat 2,3 rocka a povedali mi, ze skor ako od septembra isto nie, a, ze uz nie je miesto, ze na KVP hlasia maminy deticky uz z porodnice... kukala som na nu s vyvalenymi ocami, a ze co?

povodne som totiz planovala ist do prace v aprili, kedy by mala Olivka 2,4 rocka, ale som rada, ze to nakoniec tak nedopadlo 😵 sla teraz v septembri a je to super ;)

olifcek
21. dec 2012

takze Moni.. asi nepotesim, ale zrejme ho od septembra nevezmu. vzhladom k veku bude na konci tabulky. uz len, kebyze mate stastie a je malo deticiek, ktore budu mat 31.8. 3-4 rocky :(

paq uz len sukromne ostavaju.. alebo jaslicky..no ani neviem, ci na KVP su nejake