Ahojte, chcela by som sa vás opýtať na váš názor. Mám doma predškoláčku a teraz od 1-12. oktobra majú plavecky výcvik. Neviem sa rozhodnúť, či ju mám prihlásiť alebo nie. Myslím si že už začiatkom oktobra je už dosť studené počasie aby chodili na plavanie, hlavne sa bojim toho že mi ochorie. Taktiež ma zarazilo že ak by ochorela v priebehu plaveckého výcviku, to znamená že nastúpi 1. okt. naplavecký a 4 okt. ochorie tak nepojde ale peniaze mi už nikto nevráti. Boli vaši predškoláci na plaveckom? A ak áno dalo im to niečo? ďakujem pekne za odpovede...neviem sa rozhodnúť.
ja som dcéru dala, akurát že to mali nejako máj - jún... záleží, aké máte učiteľky, ale naše deťom poctivo sušili vlasy, chodili busom spred škôlky až na plaváreň, takže vonku boli minimálne (v októbri nech si dá aj čiapku), no a s tým ochorením holt, je to riziko... moju dcéru to bavilo, ja neľutujem, že som ju dala, aj keď zas úplne plávať sa tam decká nenaučia, každopádne základy im to dá a aj sa zabavia...
ja som svoje deti dala na každý jeden plavecký výcvik, či už v škôlke alebo v škole. Páčilo sa im tam aj keď pre syna robilo problém ísť do bazénika nahému ale len prvý deň, potom mu to už nevadilo (to bolo v škôlke). Keď išla dcéra zo škôlky tak dokonca dochádzali na autobuse do mesta a to len bol zážitok pre ňu 🙂. Ani jeden z nich neochorel a vždy sa plavecké výcviky konali v jeseni.
Starsi boli a aj Marek pojde🙂 a potom aj na skole.Podla mna su to super akcie!Chodia autobusom,na plavarni sa osusia.Rodicovske mam 11.-tak neviem aky termin budu mat ale je to uplne jedno.
moja bola tiez a dala by som znova. V oktobri este nie je taka zima - kludne moze byt do 20 stupnov. Ide o to, aby sa naucili nemat strach z vody a ak mas tu moznost, tak prihlas svoje dieta do plaveckeho klubu, kde ho naucia riadne plavat.. chorob sa bat nemusis - praveze pravidelnym otuzovanim sa mu budu choroby vyhybat... 😉
kedykolvek je pre dieta plavanie super. Ano, moze ochoriet, ale aj to sa moze stat hocikedy. V oktobri moze byt aj pekne este. Treba ju poucit, aby sa poriadne osusila, aj vlasky a poriadne obliekla...Jednoducho, bude to treba risknut 😉 Ak to vyjde, myslim, ze to bude jedine velke plus pre malu.
moje dieta na plaveckom bolo, pacilo sa jej to. ja by som dala možno sa jej to bude tiež páčit, ale ochorieť by nemala ked si poriadne vysuši vlasy, ale jak vy chcete. 😉
aj nas chodil aj minuly rok a bude aj teraz,teraz je predskolak...mali ciapky a fenovali im vlasy ucitelky,plus samozrejme mal nachystanu teplu ciapku na hlavu....
Naša Hanka mala celoročný plavecký výcvik 1x do týždňa celý minulý školský rok a počítam, že pôjde opäť.
Mimochodom vďaka nemu sa naučila plávať bez rukávkov či akejkoľvek pomôcky 😉
dcérka chodila v tomto veku na plavecký, ale nie hromadne so škôlkou, ... zapísali sme ju priamo k trénerovi a zaplatili 2Ohodín...naučila sa plávať výborne...určite dáme na plavecký aj mladšieho syna 😉
moji absolvovali prvy plavecky v maji 2012 (mali 4 roky) v skolke a teraz v septembri idu znova, a uz rataju kolko este musia spat a kazde rano sa budia s tym, ci uz dnes idu na plavanie 🙂, velmi im to pomohlo a hlavne synovi, ktory sa vody bal a kazde jedno kupanie alebo sprchovanie bol dovtedy horor
Boli a pojdu 🙂. Je fajn, ked sa deti maju radi s vodou.
ano ked ma rada vodu preco nie...
nasi nemali este plavecky a to uz je druhak, kedze nevie plavat, prihlasila som ho do plaveckych jasliciek /beru deti do 8 rokov/a verim, ze sa plavat nauci a na plaveckom bude hrdy na seba 🙂)
jasne moja kika chodila minuly rok a vsetci si to super pochvalovali ..dokonca teraz v lete uz plavala bez rukavnikov 😉
Moj bol na plaveckom v skolke, mali aj v 3. aj v 4. triede a neochorel ani raz. Ucitelky vzdy dbali na to, aby sa po plavani poriadne vysusili a aj dievcatam pomahali vysusit vlasy fenom. Potom samozrejme tenka ciapka a hned do autobusu. Neochorel ani raz. Za ten tyzden sa tam urcite nenauci plavat, podla mna ide skor o ten zazitok, ze tam idu vsetci zo skolky a tak. Urcite by mu bolo luto, keby videl, ze cela trieda ide a on by musel zostat v skolke s prvacikmi...