chcela by som vedieť Vaše skúsenosti s týmito jasličkami 🙂 My sme tam zapísaní od 09/10, tak ma zaujíma všetko ohľadne týchto jasličiek. Ďakujem za všetky dotazy. 😉
Ahoj,my chodime do medvedikov na furcu...som maximalne spokojna..takze verim, ze na Kmetovje budes tak isto spokojna 🙂
Ahojky, my taktiez chodime do medvedikov na furci a su uplne skvele........... 🙂 🙂 🙂 odporucam, lepsie jaslicky si neviem ani predstavit....... 😀 😀 😀
ahoj, my sa chystáme od polovice sept. na Kmeťovu - ja som si prešla skoro všetky jasle v Starom meste a na Terase, a tieto sa mi zdajú naj a aj opatrovateľky sa mi zdali najmilšie, tak dúfam, že sa nesklamem, lebo sa veľmi teším, že som také našla...
baby, čo mi treba nachystať k nástupu čo sa týka nákupov - myslím nejaké vrecko na veci a pod. blbosti, čo mi pekne siahnu do vrecka... viete, aby som vedela koľko peniažkov mi treba nazbierať do sept. 😀
Takže dnes padlo definitívne rozhodnutie - ideme na Kmeťovú 😀
moja mala chodila na Kmetovu do jasli a bola som nadmieru spokojna. Mala sa tam tesila a rano v aute vykrikovala, ze ideme do prace ideme do prace 🙂 Vrelo odporucam
ahoj, aj mi chodíme do jasli, ale na furču a môžem ti povedať, že je to super. mám kámošku čo chodia na Kmeťovú a nevie si to vynachváliť, takže odporúčam
Ahojte ,mi chodíme so slonika na Terasu a musím povedať,ze som velmi spokojná,a sú tam velmi zlate učitelky.Vrele odporúčam ,aj keď je sa tam ťažko dostať.
Ahoj baby, aj mňa by zaujímalo, čo treba všetko vychystať aj keď niečo som teda nachystala a keby ste boli také zlaté a napísala aj ako to tam prebieha ráno aj poobede. Dík moc za všetky postrehy. Edusik: my nastupujeme teraz vo štvrtok, tak ti môžem potom napísať čo a ako.
No tak dnes sme prvý krát do 12, tak uvidíme ako. Práve mi prišla aj SMS, že je super a hrá sa, tak dúfam, že mu to vydrží 😒 Vychystala som mu: fľašu, cumlík, plienky, vlhké utierky, do ruksačiku náhradné oblečko: tielko, pančušky, ponožky, body s dlhým rukávom, tričká s dlhým rukávom, tepláky, overalik na spinkanie, ale aj klasické pyžamko (jasličky poskytujú overaliky na spinkanie). Tepláky, body s dlhým rukávom, ponožky a papučky, do toho som ho prezliekla ráno.
Ahojky, moja mala tam chodi uz od 1,5 roka a som velmi spokojna , hlavne mala a tetusky su tam strasne zlate a ustretove. takze super. 🙂
Ahojte baby, tak mi sme teraz pochoreli a už druhý týždeň sme doma, tak som zvedavá, čo bude, keď v pondelok nabehneme naspäť. Konečne si trošku zvykol a teraz toto. No čo už. Tak držte palčeky 🙂
@zuzkahom
Ahoj, takze nasa mala ked tam prisla prvy krat tak som jej ani pusu nestihla dat a uz bola dnu a isla sa hrat, potom stale tak isla nemala problem ,ale ked bola chora a ostala dom a asi tak 2 tyzdne tak nam potom asi tyzden plakala ale potom zas chodila ako predtym. inak nic si z toho nerob ked bude plakat deticky poplacu rano a potom uz su spokojne a hraju sa , je to tazke ale da sa to zvladnut ked male place, hlavne sa netreba vtedy moc mojkot z dietatkom lebo to ho este viac rozlutosti pekne mu povedat ze maminka pride a tak., ale je to lepsie ked chodi dieta do jasliciek , lebo potom nema problem chodit do skolky, ako nasa mala tera z v pohodicke chodi do skolky, tesi sa tam.a jaslicky na kmetovej su super, mile tety,pekne prostredie, ja som bola velmi spokojna.
Ak by ta este nieco zaujimalo rada poradim. :0)
Ahojte, chcela by som sa opýtať, aké ihrisko je pre detičky na Kmeťovej.
Ozaj nikto nič o týchto jasličkách??????