Jasle iba poobede - je to možné?

16. máj 2021

Baby dobry den prajem, zaujima ma, ci ma niektora z vas skusenost s tym, ze by chodilo dieta do jasli pod dňa od obeda do poobedia, cize od tej 11-12 do 15-16.?
Pytam sa vas preto, lebo mam zaujem o miesto brigadnicky cez obednajsi cas. Zatial moje dieta chodi iba dopoludnia do jasliciek.
Dakujem za vase odpovede a skusenosti a pekny dnik prajem.

blumie
16. máj 2021

Podla mna nie, lebo o 12 sa v nasich jasliach chodi spinkat. Neviem si predstavit, ze by niektore z deti prislo az ked su ostatne naobedovane len aby sa tam vyspalo. V jasliach kam chodi moja dcera "spia" od 12 do 15stej, kedze nie vsetky deti spia ale musia lezat aj ked nespinkaju.

deti95060810
16. máj 2021

to by sa dieťa prišlo do jaslí akurát tak vyspať... myslím že to nie je možné.

felicita027
16. máj 2021

Niektoré súkromné jasle majú aj hodinovú starostlivosť v rámci ktorej by sa to určite dalo. Napríklad v Košiciach takú starostlivosť ponúkajú jasle VČIELKA ale isto sa nájdu nejaké jasle s touto službou aj v iných mestách 🙂

mogaa
16. máj 2021

Spýtaj sa v jasliach kde tvoje dieťa chodí, či je to možné....len zbytočne budeš platiť za celý mesiac plnú sumu, keďže dieťa sa tam len naje a pôjde spať....okolo 14:30je olovrant a o tretej začínajú rodičia chodiť pre deti....ak už, tak ho daj od 8-15-tej alebo si nájd študentku čo ho cez obed dá doma spinkať a bude pri ňom, kým sa vrátiš z práce,,,,

autor
17. máj 2021

Dakujem velmi pekne za odpovede. Mam taky pocit ze by to bolo mozne len vynimocne ked treba rano ist k lekarovi ale pravidelne asi nie. Skusim sa opytat pre informaciu.