Baby dobry den prajem, zaujima ma, ci ma niektora z vas skusenost s tym, ze by chodilo dieta do jasli pod dňa od obeda do poobedia, cize od tej 11-12 do 15-16.?
Pytam sa vas preto, lebo mam zaujem o miesto brigadnicky cez obednajsi cas. Zatial moje dieta chodi iba dopoludnia do jasliciek.
Dakujem za vase odpovede a skusenosti a pekny dnik prajem.
to by sa dieťa prišlo do jaslí akurát tak vyspať... myslím že to nie je možné.
Niektoré súkromné jasle majú aj hodinovú starostlivosť v rámci ktorej by sa to určite dalo. Napríklad v Košiciach takú starostlivosť ponúkajú jasle VČIELKA ale isto sa nájdu nejaké jasle s touto službou aj v iných mestách 🙂
Spýtaj sa v jasliach kde tvoje dieťa chodí, či je to možné....len zbytočne budeš platiť za celý mesiac plnú sumu, keďže dieťa sa tam len naje a pôjde spať....okolo 14:30je olovrant a o tretej začínajú rodičia chodiť pre deti....ak už, tak ho daj od 8-15-tej alebo si nájd študentku čo ho cez obed dá doma spinkať a bude pri ňom, kým sa vrátiš z práce,,,,
Dakujem velmi pekne za odpovede. Mam taky pocit ze by to bolo mozne len vynimocne ked treba rano ist k lekarovi ale pravidelne asi nie. Skusim sa opytat pre informaciu.
Podla mna nie, lebo o 12 sa v nasich jasliach chodi spinkat. Neviem si predstavit, ze by niektore z deti prislo az ked su ostatne naobedovane len aby sa tam vyspalo. V jasliach kam chodi moja dcera "spia" od 12 do 15stej, kedze nie vsetky deti spia ale musia lezat aj ked nespinkaju.