ISIC karta pre 6-ročnú, ktorá ešte nechodí do školy

2. jan 2025

Dobrý je možné zakúpiť isic pre 6 ročnú ak ešte nechodí do skoly?

maranco
2. jan 2025

K čomu by si ju chcela používať?

viestta
2. jan 2025

Ak potrebujes zlavu na vlaky, tak jej vybav vlakovu poukazku, vybyvis v kazdej zeleznicnej pokladni treba doniest 2 fotky a rodny list
To iste je zlava na autobusy, vybavuje sa na autobusovej stanici. Preukaz na MHD u prepravcu na zakaznickom centre.

patka06
2. jan 2025

@maranco Pravdepodobne chce využívať zľavy, ktoré sú na ISIC
ISIC môže mať len žiak základnej školy, aj keď už má 6 rokov, ale chodí ešte do MŠ musí počkať, kým nastúpi do školy.

autor
2. jan 2025

@viestta ďakujem pekne

nynia
2. jan 2025

ISIC nemoze mat ale Euro26 myslim ze ano, neviem aka je spodna hranica veku ale myslim, ze 6rokov treba kuknut na strankach.

ibrunova
2. jan 2025

Načo to konkrétne potrebuješ?

niekto2hy
2. jan 2025

@nynia Uz je aj ISIC-od 6r,EURO26 - ale musi chodit do skoly.

nynia
2. jan 2025

@niekto2hy práveže pri euro26 nemusí to je práveže najmä pre tých ktorí po strednej už nešli na VŠ alebo išli externe aby mohli využívať zľavy do dovŕšenia 27 roku.

niekto2hy
2. jan 2025

@nynia Predtym bolo v podmienkach - ziak - od 6rokov chodi na zakladnu skolu.
Nejedna sa o mladeho,po skonceni strednej...

nynia
2. jan 2025

@niekto2hy preto tam pisem, nech si to kukne pri isicu viem, ze podmienka je ziak/student ale pri euro26 ta podmienka nie je len neviem od akeho veku sa da vybavit ja ked som si ju robila tak trebalo vyplnit len meno, priezvisko, datum narodenia, adresu a nic viac.

niekto2hy
2. jan 2025

@nynia ,,ja ked som si ju robila " isto si nemala 6rokov..😎

maranco
2. jan 2025

@nynia otázne je na čo to potrebuje a tak sa jej dá nájsť vhodná alternatíva, ale to autorka nepíše

Karta EURO<26 je európsky preukaz pre mladých do 27 rokov. Ak už máš po škole a nemáš nárok na študentské zľavy, kúp si kartu EURO<26 a môžeš využívať rovnaké zľavy ako študenti s preukazom ISIC (okrem dopravy).

Ak si študent denného štúdia, je pre teba výhodnejšie vlastniť kartu ISIC, s ktorou získaš všetky výhody medzinárodného statusu študenta, zľavy a benefity v 120 krajinách sveta. Ak si pracujúci do 27 rokov, práve pre teba je určená karta EURO<26, s ktorou získaš výhody a benefity platné v 38 krajinách Európy.

6 ročné dieťa už nemá po škole, ani nie je pracujúca do 27 rokov

niekto2hy
2. jan 2025

@maranco ,,6 ročné dieťa už nemá po škole" to si oprav.😎

nynia
2. jan 2025

@niekto2hy preto od prvej správy píšem treba si zistiť od akého veku sa dá euro26 urobiť, či len po strednej alebo už od 6rokov bez ohľadu nato, či chodí na ZŠ a napr niektoré ZŠ ani nemajú možnosť ISIC a tak deti, ktoré chcú majú jedinú možnosť a to euro26
@maranco mne rozdiel v tých 2 kartách naozaj nemusíš vysvetľovať 🤣

nynia
2. jan 2025

@niekto2hy už som to pozrela je od 6rokov bez ohľadu na ZŠ.

niekto2hy
2. jan 2025

@nynia - Ale kategoria-Som ziak.

hrabovo
2. jan 2025

Aký je rozdiel medzi týmito kartami?

nynia
2. jan 2025

@niekto2hy 🤣🤣🤣🤣🤣 ale v podmienkach o tej karte nemáš nič o ZŠ aj tí 19 alebo 26roční ktorí ju chcú žiaci už dlho nie sú ich to hodí v košíku do tej kategórie.