Ahojte, je tu niekto kto vzdelava svojho predskolaka doma kvoli pandemii? Ide o to, že mám predškolaka, ktorý ma povinne predprimarne vzdelávanie a zároveň 9 mesačnú dcérku. Maly od septembra vkuse niečo zo škôlky nosí, z poslednej choroby sme sa zbierali vyše 3 týždňov, samozrejme vždy to od neho chytí aj mala, takže neprespate noci, sople a nekonečné kasle su u nás doma. K tomu riziko covidu a skratka mam obavy z celej tejto situácie kvoli nemu i kvoli malej. Okrem toho mi i celé toto trápenie s nekonečnými chorobami príde zbytočné, keďže som s menšou doma a ľahko by sme sa tomu mohli vyhnúť. Zvazujem požiadať o individuálne vzdelávanie na nejakú dobu. Ste tu niekto taky co to takto mate, pripadne nad tým uvažujete? Diky za vaše skúsenosti.
Ahoj, my tak máme, celý október, november, december. Písali sme riaditeľke žiadosť, dôvod prevencia v súvislosti s pandémiou, tiež som doma s menšou. Muž má pedagogickú školu, musel doložiť vysvedčenie a individuálny plán. Pani učiteľka posiela pracovné listy, aj my si hľadáme a riešime si doma.
@anarx ahoj, prosím neposlala by si mi na email pracovné listy co vám prišli zo škôlky? Lebo moi strasne rad robi a na pintereste sa mi zdá ze uz všetko dookola robime
@monika07142019 ahoj, tie skolkarske sú práve dosť slabá kvalita, asi to pani učiteľka kopíruje už viac rokov 🙂 práve preto si veľa hľadáme sami, napr. odporúčam dať do Google "preschool worksheets" a dá sa super povyberat. A ešte veľa rieši z rôznych pracovných zošitov, napr. Maquita. Nech sa darí 😉
@anarx ahoj, akurat idem riesit to individualne vzdelavanie, neposlala by si mi ziadost,resp. vzor.nasa riaditelka vravela, ze niekde je na nete,ze ako to ma vyzerat,no nepovedala,ze kde.ja by som len napisala ziadost,ktora ma nalezitosti vseobecnej ziadosti,inak neviem,co este by tam malo byt.dakujem za pomoc.
@dorotenka333 napíšem spravu
co ti to pomoze? na rok ide do skoly a kwd si neposilni imunitu teraz odskace si to v 1.r. a tam mu to bude chybat