Individuálne fotenie v škôlke

adrianasmolko
10. máj 2022

ahojte mamicky
ked maju vase deti individualne fotenie v skolke chodite tam s nimi?

silvike
10. máj 2022

Nie, nikdy som nebola na foteni s detmi v skolke. Vecicky prip. nejake doplnky som dala do satne do skrinky, deti som usmernila aby vedeli co a ako si dat (ine sandalky, celenku do vlasov, bolerko a pod.) ved tam maju ucitelky co im tiez pomozu a usmernia. Ani neviem ci by ucitelky chceli aby tam rodicia pocas fotenia boli. Ani neviem o ziadnych rodicoch co by boli pri foteni v skolke.

andrea_82
10. máj 2022

ani my sme nikdy nechodili.

katkaseiner
10. máj 2022

bola som len vtedy ked boli deti chore (samozrejme ze nie sople po kolena) a isli sme v ten den len cisto na fotenie... inak som neriesila, oblecko som pripravila do skrine a fotili sa v tom.

nwnw
10. máj 2022

@adrianasmolko nie. Riesi to skolka.

elizabet173
10. máj 2022

@adrianasmolko na čo? Nepochopila som

klip0
10. máj 2022

Na toto určite nieje priestor, aby sa v strede dňa do škôlky vopchalo 20 rodičov do triedy aby Anička mala rovno čelenku a Jožko upravený golierik na košeli.
Učím v škôlke, teda teraz som na materskej, ale nevidím kvôli akému dôvodu by mali prísť rodičia na fotenie 🤷🏻‍♀️

adrianasmolko
autor
10. máj 2022

@elizabet173 no lebo nam bolo povedane ze rodicia maju prist ak chcu mat samostatne foto (prezliect dieta byt pri nom na dvore ) lebo ona ma na starost ostatne deti
tiez som o tom nikdy nepocula preto sa pytam🤷🏻‍♀️

adrianasmolko
autor
10. máj 2022

@klip0 ved ani ja
som sice doma na materskej ale druheho krpca urcite nebudem tahat nikam koli foto 🤦🏻‍♀️
nuz co vyfeskuhem si syna a odfotim si ho sama

nafka0483
10. máj 2022

@adrianasmolko Fotia sa aj skupinovo? A nasledne kto chce individualne fotky, tak ma prist rodic?

adrianasmolko
autor
10. máj 2022
luccija
10. máj 2022

@adrianasmolko nerozumiem...veď bude oblečené v tom istom.My sme deti obliekli na skupinku a potom kto chcel si spravil samostatnú fotku čo tam treba kontrolovať?

adrianasmolko
autor
10. máj 2022

@luccija netusim🤷🏻‍♀️

elizabet173
10. máj 2022

@adrianasmolko to čo je za nezmysel? Malým deťom pomôžu učiteľky, upratovačka, staršie sa oblečú samé. Veď sa zároveň nefotia aj neprezliekajú 🙉 To si nedokážu učiteľky zorganizovať? Riskujú, že deti budú za rodičmi plakať, ked budú odchádzať, najmä tie malé.

nafka0483
11. máj 2022

@adrianasmolko Tak potom ake prezliekanie? Nech ostane v tom istom ako na skupinovej fotke.

adrianasmolko
autor
11. máj 2022

@elizabet173 uz sme si so to vysvetlili ze druha ucitelka ma vtedy lekara tak preto maju prist rodicia no ale ze sa posnazi poprosi upratovacku a ked sa bude dat tak mi ho cvaknu aj osamote ak nie nevadi bude mat spolocnu