Našla som takýto fliačik na 4 ročnej dcérke neviete čo to môže byt???
Ja mám podobne-mam histaminovu intoleranciu. Ale vyzerá to aj ako pigmentových flak
@miroslavaa31 ahoj a kde to máš ?? Tiež to je hnedé??
Ja si tiez myslim,ze je to pigmentova skvrna,mam taku na ruke
Ten na ruke je vacsi ale mam este malicky na kolene,moj syn (7rokov) ma takisto asi 2-3cm pod zadockom
Ked som bola tehotna,spadla som a udrela som sa ..na tom istom mieste sa vytvoril podobny flak mojej dcere,najprv malicky svetly,rokmi sa jej to zvacsilo..
@janinamojka
@janinamojka boli ste s tým niekde?, povedali čo to môže mat?a kde to má a ake veľké?ma iba jedno?
@lily14 nie..mala to od narodenia.Neviem ako to funguje ale udajne ked sa tehulka niekde udrie,babo ma potom tiez v tom mieste fliacik..myslela som ze su to povedacky,no dcera to ma presne ako ja ked som sa tehotna udrela..padla som na zadok a tam to ma aj ona😉
@lily14 ma to taky velky pigmentovy flak v mieste kde ja som mala modrinu v tehotenstve..
So synom som u doktora nebola,ked som bola ja povedala mi,ze to moze byt aj s kremu,ktory som vtedy mala predpisany a zabudli mi spomenut ze moze sposobit reakciu na slnku.vtedy mi doporucila chranit pred slnkom tu napadnutu areu a odvtedy mi to pekne bledne
Idem ti poslať foto syna, počkaj..
@lily14 ahoj,ja to mám hlavne pod prsiami a na brade. Myslím,že u vás to bude skôr pigment
@lily14 pleseň?