Hľadám voľnú škôlku v okolí Nových Zámkov

ela_norisova
10. okt 2016

Dobrý deň, zmenili sme s rodinkou bydlisko. Presťahovali sme sa z NR do väčšej obce neďaleko Nových Zámkov. Kvôli práci a dochádzaniu by sme s manželom chceli, aby naše deti (dcérka 5, 5 a syn 3) chodili do škôlky v Nových Zámkoch, no známi nám povedali, že je to problém, lebo škôlky sú už obsadené. Skúšali sme sa spýtať priamo v obci, no tu je voľná iba škôlka iba s vyučovacím jazykom maďarským (čo je pre nás značný problém), v slovenskej škôlke už majú plno a deti nám nevezmú. Dcérka by mala nastúpiť ako predškoláčka, no nejako sme nestihli pred letom a cez leto vyriešiť jej zápis do "novej škôlky". Synček ešte do škôlky nechodil, v auguste mal 3 roky. Viete mi prosím poradiť, kde by nás teraz mohli vziať, prípadne kam deti dať alebo nedať. Dcérka už do škôlky chodila (v Nitre), no ona je riadne "číslo", potrebuje učiteľku s dobrými nervami a pevnou rukou. Viete poradiť? Ďakujem.

stvura
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
ela_norisova
autor
11. okt 2016

Žiaľbohu Palárikovo máme obaja s manželom mimo trasy :( dnes som obvolala zopár škôlok priamo v Nových Zámkoch. Chcem tam čo najskôr zájsť aj osobne, aby som zistila, kde je ako, hlavne musím pozrieť, ktorá je ideálna na trase a či by boli ochotní občas na nás počkať, keďže pravdepodobne nie vždy budeme stíhať prísť po deťúrence do 16.30. kvôli pracovnej dobe.
Máte nejaké skúsenosti, odporúčania alebo poznatky o škôlkach priamo v Nových Zámkoch? Potrebovali by sme nastúpiť už v pondelok.

stvura
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
timea7
11. okt 2016

@ela_norisova obávam sa, že miesto budeš hľadať veľmi ťažko, možno v nejakých menších dedinách by sa ti to mohlo podariť. Alebo potom súkromné škôlky by ešte mohli mať voľné miesto, tam by boli aj ochotní počkať, v štátnej pochybujem. Držím palce.