Hľadám škôlku a pediatra vo Zvolene

5759
26. jan 2012

Mamičky zo Zvolena - poraďte dobru škôlku a pediatra. 😉

michalag
27. jan 2012

@5759 ahoj
a kde byvate? podla toho vyberaj je to tak najjednoduchšie 😉 🙂

5759
autor
28. jan 2012

@michalag Sekier-ale vôbec neviem,ktorá je dobra a ani na žiadneho pediatra tu nepoznám-tak som chcela niejaku radu 😉

michalag
28. jan 2012

@5759 neviem ci na Sekieri je nejaka pediatricka, ale co poznam tak vela chodi do mesta na Polikliniku. My chodime na Zapad a ja som tam velmi spokojna, ale to bude asi pre teba daleko

5759
autor
28. jan 2012

@michalag A môžeš poradiť-meno.Dakujem 😵

michalag
28. jan 2012

@5759 napisem ti do IP

5759
autor
28. jan 2012

Ďakujem veľmi pekne 😵 😵 😵

kyska
6. feb 2012

nasa krpata chodi do skolky na L. Fullu - pred tym sme byvali v BA tak mozem priamo porovnat uroven a pristup a fakt klobuk dole celemu osadenstvu v skolke od kucharok cez upratovacky az po pedagogov. Vedia pracovat s detmi, maju mile slovo a otvoreny postoj k nazorom rodicov 😉

co sa tyka det.lekara presli sme viacerych a nakoniec sme zakotvili u MUDr. Chlupisovej - oproti centrumu. Starsia dcera ma trosku zdrav. problemy dlhodobeho charakteru a nerobi ziadnu paniku, za kazdu cenu do nej nepcha ATB napriek zvysenej chorlavosti. Aj mladsi potomok je u nej v starostlivosti a plna spokojnost.

katecameron
6. feb 2012

@5759 na poliklinike Hudobova je dobra mi tam chodíme som spokojna 😉

ivi17
6. feb 2012

Hudobova este ordinuje? Bola mojou detskou lekarkou pred 20 rokmi. Odporucam ju 🙂

katecameron
6. feb 2012

@ivi17 ano ordinuje je skvela to je nasa uz 4lekarka velmi dobre to vie s detmi a dobre sa s nou da pokecat a co je dobre ide jej to ako po masle netreba dlho vyckavat

5759
autor
6. feb 2012

@kyska
@katecameron Ďakujem baby veľmi pekne 😉 🙂 😉

jahodka31
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
jazv
25. apr 2012

Ahoj. My chodime tiez k MUDr. Chlupisovej oproti centru. Sli sme k nej na odporucanie a sme velmi spokojni 🙂