Halloween v škôlke a výsyp u syna

miska7754
26. okt 2022

Som taka nahnevana zo skolky mi volala ucitelka ze si mam prist po syna ze ma vysyp na pracom livku pritom tie vyrasocky ale take jemne male mal aj vcera a hlavna vec ze vcer ami nevolala a ona mi dnes zawolala ked mali haloween syn sa tesil od rana.... Pritom som musela ist ponho ako kde sme? Ze je siesta choroba vravim ale toto neni siesta choroba ked som to kukala na nete prejavuje sa teplotami vysokymi a to moze mat len ak dsco zedol tak sa vyhodil...

doriiis
26. okt 2022

A odkiaľ majú učiteľky vedieť či je vyhadzany zo šiestej choroby,z kiahní alebo len niečo zjedol? A to,že ty si to vygooglila ešte neznamená,že to tak nie je

miska7754
autor
26. okt 2022

@doriiis ale preboha ved by mal teplotu ako toto je chore

veronikaszabova
26. okt 2022

@miska7754 nechapem, co riesis. Je vysypany? Je. Tak mala pravo ti zavolat

marisoul17
26. okt 2022

@miska7754 viem, že sa ti to nepáči, ale učiteľka urobila dobre. Musí myslieť na všetky deti, ona nevie či je to infekčné alebo len z alergie. Keby aj že niečo zjedol, vieš aké vedia byť alergické reakcie silné? Keby sa niečo stalo tak by si to zlizla učiteľka, lebo prečo ti nevolala...

lauriik
26. okt 2022

Mne volali raz, ze dcera ma osypky. Utekali sme pre nu a bola len dostipana od komara (u nas bolo zima na komare este ale my sme boli na dovolenke a tam ju dostipali) 🤷🏼‍♀️ Tiez sa mali v ten den fotit. No boze, dieta to nejako prezije neboj sa.

gubcikova
26. okt 2022

Ešteže v príspevku sú 4bodky za sebou,3bodky za sebou a jeden otáznik. Ešte sa naučiť čiarky a bude to super.

slavomira236
26. okt 2022

@miska7754 tak mojej sa sem tam niečo vyhodí ale ona má histaminovu intoleranciu tak to neriešia stačí že prijme viac histaminu ako môže...ale minule tiež jedno dievčatko malo kusance tak museli pre potvrdenie že je ok že to niesu kiahne

elanor
26. okt 2022

ty riadne prepnuta. Ked mas decko vyhadzane, tak si ho nechaj doma. Naco si ho trepala do skolky? A coze vcera ti nevolali, a dnes ano? Ked si o tom vedela, ani ho tam nemala davat, a nieze panicka este bude urazena.
Lebo v skolke maju akciu, tak ho tam nasilu nasackujes.
Ze ta hanba nefackuje...

miska7754
autor
26. okt 2022

@elanor prosim???? To dieta wobec neni vyhadzanr ma tam 4 vyrazky ako bezny clovek ako aj tebe sa vyhodi na ksichte... Tak co to trepes sa spametaj vzdy chodil jemu ss hovkedy vyrazocka vyhodi ako beznemu cloveku

elanor
26. okt 2022

@miska7754 akakolvek vyrazka u dietata skolkoveho veku nieje bezna ani normalna. Na pubertalne vylevy na ksichte, ako tomu horovis, ma este niekolko x rokov casu.
Za predpokladu, ze nema na nieco alergiu o com vies. Ak o tom vies, mas nato papier od lekara, a vedia to tym padom aj v skolke.
Ak o tom nevies, tak to mas riesit.
A nie sa tu vyvrsovat, lebo ti volali zo skolky. Ucitelky si len urobili svoju pracu.

renatka100
26. okt 2022

@miska7754 za kazdu blbost teraz ucitelky volaju, je to hrozne veru

danjeliiik
26. okt 2022

@miska7754 Bodaj by takých uciteliek bolo viac... Ja keď otvorím dvére v triede a deti ta kašlú, soplia, a nikto nič nerieši... Est epovedia ze matke povedali ale ze ona ho večer pre liečila ze je ôk... A potom na to doplatia ostatné deti.

anaj_janka
26. okt 2022

@miska7754 aj moja má 7 chorobu vysyp ruky,tvár,nohy a je to Infekčné. Ďakuj!

bafka
26. okt 2022

@miska7754 viem a uplne chapem ze si rozculena, ale ucitelky musia chranit aj ine deti, je to ich povinnost. Nas mal mat minuly rok prvykrat vystupenie v skolke na den matiek o 16. O 15tej mi volali, ze si mam pre neho prist, lebo je cely cerveny a ma teplotu. Pridem si po neho, celu cestu som revala ako hysterka, lebo mi bolo luto, ze o hodinu som tam mala sediet a pozerat sa na jeho prve vystupenie a idem si ho choreho zobrat…pridem tam, predychavam aby nevidel ze som plakala a on reval v satni ako tur ze on nikam nejde, on mi chce v triede spievat a tancovat k sviatku…a co som mala robit? Luto mi to bolo, zial, obliekla som ho a isli sme domov. Ano, ina situacia, teplotoval…ale pointa je ta ista- zivot je taky, na nieco sa tesime a velmi chceme a zivot to zariadi inak. Ty si tu od toho, aby si mu normalne vysvetlila co sa udialo a stalo, aby mal v tebe utociste aby nezanevral na skolku lebo na nejakej udalosti nebol…a nie stylom “ta ucitelka je hrozna, nic ti neni”. Napr nas ma zajtra tvorive dielnicky s rodicmi, mame tam prist, tesi sa, uz tyzden nam o tom pili usi..hold, zas sme obaja s muzom chori, neumierame, ale kasel hrozny a nadcha..no urcite tam nepojdem medzi deti a rodicov sedkat a tvarit sa ze ok nic sa nedeje, ked ich tam mozem nakazit. A musim to dnes synovi vysvetlit ako sa veci maju a zajtra na dielnickach nebude, lebo tam nemozme zostat. Luto mi to je, ale nezmozem nic…

zorkahorka
26. okt 2022

Neter mala 6.chorobu a teploty nemala...

miska7754
autor
26. okt 2022

@zorkahorka a ako prisli na to?

zorkahorka
27. okt 2022

@miska7754 boli u dr, mala vsetky priznaky. Vyhadzana. Ale to bola tusim ta 7.choroba,co bola v lete-ruky,nohy, usta.ale ta byva tiež s teplitou

juliasb
27. okt 2022

@miska7754 môj mal ruky- nohy -ústa a tiež mal len na tvári pár vyrážok q žiadnu teplotu. Až o nejake 2 dni to prepuklo. To len k tvojmu komentáru "mal by teplotu..." nie nemusel by mať teplotu, ak je to infekčné. Ja by som bola na tvojom mieste veľmi rada, že sú učiteľky poctivé a asi to tak funguje u každého dieťaťa a možno preto nebýva aj tvoj syn tak často chorý