Ahojte. Akú fľašu ste kupovali deťom do škôlky ? Nás synček ma strašne rad fľaše na tento typ. S cucačikom, ale nie športovú, ktorú musí vytiahnuť zúbkami. To este nevie 🙂 Ale teda nenašla som takú 🙂 Poraďte prosim 🙂)
Nemali v škôlke flasku
do škôlky sme nedávali fľašu - len plastový pohár
Mali sme zakázaní čokoľvek na jedenie a pitie nosiť z domu
@sanny2993 ja len na margo ostatných reakcii, že zase u nas v škôlke mávajú deti fľaše s pitím v skrinke a keď idu von, tieto fľaše si berú so sebou na dvor. Aby počas teplých dni mali aj vonku pitný režim. K tomu sosaciku. Práve dnes prišla malej flasa little dutch, skúste pohľadať googlom. Ta ma takýto sosacik, no ten sa vystrčiťˇ z fľaše až po stlačení gombika, dá sa aj na YouTube pozrieť video a teda keď flasa prišla, prišli sme na to, že dcérka si nedokáže otvoriť, teda stlačiť tak silno ten gombík aby sosacik vyskočil 🤷🏻♀️ no možno vás by to zvládol.
Záleží od škôlky. Jedlo sme nemohli ani my posielať ale vodu sa mohlo v pohode nechať v skrinke a keď bolo dieťa smädné a chcelo "svoju" vodu tak sa vypýtalo či sa môže ísť ku skrinke napiť . A áno, majú v škôlke aj plastový pohárik na čajík /vodu ale nevadí nechať vodu v skrinke
lenže tieto plastové mu vyhovujú možno aj preto lebo sú ľahšie 😉 ale ak veľmi nechceš, tak moja rada - kúp obyčajnú sklenú so šrobovacím vrchnáčikom a vymeň vrchnáčik z jupíka 😀 my to tak riešime (my z Rajca dojčenského, môj syn jupíky nepije)
@zuzanka.zuzu jupiky sú smrť 🤣 nám ho kúpila 1x svokra, no zatrhla som to ale fľašu som odložila kvôli princípu 🤣 Dakujem za tip kúpim v DM fľašu a uvidím či bude pasovať 🙂))
@sanny2993 fľaša MAM má podobný cucáčik, netreba ho vysúvať a netečie. Máme ju doma, predávajú ju aj v DM
@zuzanka.zuzu sklenenú jej nedovolia do skolky
@sanny2993 zabudla som pridať foto
@luccija joj čo všetko nie je dovolené a deti/rodičia to nosia 😀 navyše závisí od škôlky, prejdeš o sídlisko ďalej a už iné pravidlá... a nie sú nejaké také detské "sklené"? ja som sa o to nezaujímala ale niekde som niečo podobné videla, že nerozbitné, odľahčené, ale možno len trepem, ozaj neviem
Pouzivame najcastejsie tie, co mas na fotke. Vsetky, ale uplne vsetky plastove i ine speci flase casom tak zasli a chytili pliesen, ze sa nedali ani vycistit. Toto je najsamlepsua flasa - po par pouzitiach vyhodis a das druhú - cistu
My používame fľaše od Sigg. Sú z hliníka a sosák sa vytiahne jednoduchým pootočením vrchnáku. Obrovské plus je, že dieťa si samo dokáže skontrolovať, či sosák dobre zatvorilo - pri nedostatočnom uzavretí sa nezaklapne vrchný kryt.
@juliacenc u nás si nosia deti fľašky. Každá škôlka to má inak.
Syn má teraz túto: https://waterdrop.sk/products/flasa-pre-deti?va...
Oni sú stále vonku a po výletoch, tak ju ozaj využije.
Ja presne tieto viem nechať v skrinke s týmto sosakom keby náhodou bol smedny
Moj ma (na dvor a prechadzky/vylety) flasu PURA, maju rozne typy uzaverov, ktore sa daju variovat, podla toho, co komu vyhovuje
Ahoj,u nás tiež má každé dieťa svoju fľašu vody z domu. Môj syn má Camelbak.
@jankka1981 to je fajn dcera mala s tym obrovsky problem bohuzial sa mi nedarilo ju motivovat pit z pohara stale chcela z obycajnej flase a v skolke bola potom 4 hodiny bez vody pretoze ucitelky to neboli ochotne akceptovat a ona sa zas odmietala napit z pohara…
a maju mat fľašku v skolke? nebudu pit z poharov?