Ahojte, márne sa snažíme nájsť dcérke škôlku s malým kolektívom, zo zdravotných dôvodov, s cca. 5 deťmi. Viete o nejakej?
Nemusí to byť ani klasická (registrovaná) škôlka. V podstate aj lesná, či v domácich podmienkach by nám vyhovovala. Ideálne Bratislava I, II, IV.
Našli sme len jednu vo Vrakuni, no to nám je ďaleko, a druhá pri Patrónke sa žiaľ neotvorila.
Existujú v Bratislave škôlky s pár deťmi?
@samuelszabo Ahoj, moja dcera chodila 2 roky do Zelenej hviezdicky na Mierovej v Prievoze. Chora bola za cely cas len 2 krat. Je tam uplne maly kolektiv deticiek, skuste sa tam pozriet.
taka skolka je urcite Prva Farmarska skolka. Prisposobuju stravu detom jednotlivo (podla intolerancii), tiez robia inkluziu deti s problemom (napr. asperger). Uzasna domaca strava, uzasne aktivity. Ja som v prvej skolke pohorelaa potom som nasla tuto Prvu farmarsku (predtym smiling faces) a som absolutne spokojna. Mini kolektiv a uzasne ucitelky!
@spanielka2 ahoj, viem že už staršia téma ale zaujala ma škôlka o ktorej si písala avšak neviem sa na webe dopátrať k nejakej stránke resp kde by som si vedela pozrieť info kde je a ako funguje. Nevedela by si mi poradiť či je táto škôlka ešte funkčná ? Ďakujem
@samuelszabo zdá sa, že tu v Karlovke majú v okolí základnej školy na Karloveskej takú skôlku domáceho typu. No žiaľ, adresu neviem.