ahojte, potrebovala by som poradit..
Moj syn bude mat v septembri 4,5roka.. Doteraz do skolky nechodil, pretoze ma doma mladsiu sestru a kedze este v case jej narodenia nebol vhodny cas na skolku nechavala som ho doma.. To obdobie bolo naozaj pekne, so sestrou si pekne na seba zvykli, ale teraz v tomto veku uz vidno ako mu skolka a rovesnici velmi chybaju, taktiez si myslim, ze by mu skolka prospela aj vo veciach, ktore ja nedokazem ho naucit bez nejakeho "nutenia" - nie som zrovna mama, ktora sa prisposobuje iba detom, ale snazim sa ich ucit samostatnosti, len proste na niektore veci asi nemam.. /napr. obliekanie - samozrejme sa kazdy den oblieka sam, ale je hrozne pomaly, tak isto aj v jedeni.. myslim, ze skolka by ho donutila byt troska rychlejsim/
no problem u nas je, ze skolkarov v nasej obci zrejme ziadnych neberu, pretoze nemame vyriesenych ani prvakov na ZS a ti su samozrejme priorita..
a tak sme s muzom uvazovali bud nad sukromnou skolkou, alebo nad nejakymi kruzkami.. kruzky bohuzial sa asi realizovat nebudu, pretoze casovo by sme ho nemali ako doviest /cakam dalsie babo v septembri a mame len jedno auto, muz z prace chodi v takom case, ked kruzky uz su davno skoncene/
takze hladame nejaku sukromnu skolku v bratislave, nase podmienky ale su, aby tam boli rovesnici mojho syna a nejaky pre neho vhodny program - pretoze napr. vsetky sukr. skolky ktore poznam su plne mladsich deti a program je prisposobeny im, co potom moze ostat aj doma so svojou 3r sestrou zadarmo - tiez ma kopu 3rocnych deti na ulici s ktorymi si rozumie, ale vsetky pojdu do skolok.. /s rovesnikmi sa stretava tiez ale len v podvecernom case a to nestaci/
a dalsia podmienka, ktoru by som prijala je, ze by sa dalo dieta vodit a platit iba par dni v tyzdni, pretoze tym, ze budem znova na rodicovskej /materska mi nevychadza/ si nebudeme moct dovolit platit plnu cenu sukromnej skolky..
Viete mi poradit, ci existuje podobna skolka, idealne niekde v centre, ci sirsom centre bratislavy, alebo mam az prilis vela ocakavani?
vdaka za pripadne rady..
Poradim Peknu cesticku, co sa tyka obcasneho dochadzania, mozno by sa dalo dohodnut, deticky su v 3 triedach, kazda ma vlastny program, vyucbu, atd., su aj spolocne aktiivity, lokalita Slanec (Krasnany - Pekna cesta)
Skolka tip top vo vsetkych smeroch🙂
Detské centrum Dostojevskeho oproti Eurovei, je možnosť chodiť 2-3 krát za týždeň, máme 4 ročne deti.
dakujem, vecer popozerame, snad nieco vyberieme a vyjde nam to 😵
neexistuje nikto kto by mal vacsie dieta v dobrej sukromnej skolke v ba? dakujem..