Espania škôlka v Bratislave

katekate
8. dec 2012

Ahojte maminky,
tuto diskusiu som sa rozhodla zalozit pre tie, ktore by chceli alebo potrebovali viac info o sukromnej jazykovej materskej skole Espania.
Mozno ste o nej este nepoculi, mozno rozmyslate a vahate ci ma takato skolka vyznam ... rada sa s vami podelim o moj nazor a skusenost.
Taktiez pre tie mamicky ktore maju otazky ohladom dvoj a troj-jazycnej vychode.
Nasa dcerka je od narodenia 3-jazycna, do espania chodi dva mesiace a ja sama som MS ucitelka aj ked nie v Espania.

meluela
8. dec 2012

@katekate uz tu taka jedna tema je, mozno si si ju aj vsimla ked si do nej aj prispela 🙂

https://www.modrykonik.sk/forum/mame-doma-skolkara-3-5-rokov/sukromna-materska-skolka-espania-2/

katekate
autor
8. dec 2012

@meluela To mi skor prislo ako otazka a tymto som chcela dat priestor mamickam ktore nie su zvedave na kritizovanie a nazor a la ci nemame kam davat peniaze 🙂. Ale tak ked ma zablokuju tak zablokuju .. nezblaznim sa ... len som dost vela mamickam odpovedala v IP a myslela som si ze takto to bude praktickejsie.

miskalevica
9. dec 2012

@katekate no mna ta skolka zaujala uz v lete, ked som na u videal niekde reklamu. Ja mam babo este v brusku, ale ked bude cas, rada by som ho umiestnila do takejto skolky. Na ich webe vidim, ze v NR planuju otvorit v priebehu rokov 2013/14 podla zaujmu rodicov a poctu deticiek. Mna ta cena ani tak netrapi, teda ak nepojde o 1000 eury mesacne, len sa bojim ci tam je aj slovensky personal, lebo priznam sa moja EN nieje fluently 🙂 a spanielcina vobec ziadna 😀 , hehe aby sa dieta potom doma dohovorilo, hehe. Som rada, ze si zalozila tuto temu 😉

katekate
autor
13. dec 2012

@miskalevica V skolke je vzdy aj slovensky hovoriaca osoba v pripade nutnosti prekladat 🙂. Napriklad v Ba je pan riaditel pritomny takmer nonstop. Cely system je vypracovany tak aby nemal ziadny rodic problem dohodnut sa a zaroven aj aby deti nemali problem s adaptaciou.

A pre info este - pre deti prihlasene v priebehu januara 2013 je specialna zlava pre surodencov ktora je naozaj lakava 🙂.

miskalevica
13. dec 2012

@katekate diky za info, ja cakam prve babo, ale urcite Espaniu budem sledovat, lebo to vyzera ako fajn vec 🙂