Ahojte, syn chodí do škôlky prvý rok. A používame edupage. Mame tam aj platby (školné, strava a prispevok) ja to neplatím cez edupage ale normálne mam TP. A stále mi ten edupage vykazuje, že strava je po splatnosti. Pritom mne normálne peniaze z účtu odišli..Za September mam, že zaplatené a za Október ako keby nie. Neviete prečo to tak je ? Ďakujem
Myslím, že tie platby sa tam potom zapisujú na konci mesiaca... nevšímajte si to ...ak máte všetko zaplatené je to určite OK ...aj my ti tak máme a všetko je v poriadku...
Píše to tam lebo si platila externe, niekto musí ručne pripísať platbu a to sa robí naraz. Cez edu by si to mala napísané hneď.
Cez Edupage môžeš platiť veľmi jednoducho a v dvoch prípadoch (Viamo, platba kartou) to majú hneď pripísané na účet a platbu vidia, čiže neukazuje Ti,ze to nebolo uhradené. Ja platím cez Payme, je to pár klikov, a hotovo, pre mňa jednoduchšie ako externe cez trvalý príkaz. Ale tiež mi ukazuje nejakú dobu, že som po splatnosti.... Nevadí mi to.
Možno účtovníčka páruje s účtom jednorázovo k nejakému dátumu s potom to to dá ako zaplatené. Tak to máme my, takže to ignorujem.
@viky_21 mame 5 deti v edupage, vieš aký guláš mam ja ? 🙂 keď ešte nebola digitalizacia....peniaze nemizli tak rýchlo....
@pieksamaki jejdanenky 😊🙏🏻😅 tak to teda mate veselo
Tiež to zatiaľ len skúmam 😁. Ale tie platby záleží ako často škôlka pozerá výpisy a priraďuje platby. U nás to riaditeľka robí 2x do mesiaca. Takže ja sa riadim tým, že ja viem, že platba odišla a potom keď si to v systéme priradia, je vidno dobrý dátum.
A o platbách je celkovo lepší prehľad na webovej stránke ako v appke v mobile…