Máte niektorá tak, že váse dieťa navštevuje po rozvode alebo rozchode dve školky ? Keď rodičia sú z iných úplne okresov že sa vraj tak dá sa ex vyhrážal že pôda návrh čo nesuhlasim taku záťaž na psychiku dieťata. Že vraj ale nato potrebuje súhlas, čo mu isto nedám. Že si môže podať taký návrh na súd.
@luliu presne to si myslím aj aj že môj malý by trpel. Ale ex nemyslí na dieťa len na seba. A ani by som mu isto taký súhlas nedala
Otec je rovnaky rodic ako matka, to je jedna stranka veci. Druha je ta, ze obidvaja by mali konat v najlepsom zaujme dietata a dohodnut sa. Ked sa dohodnut nevedia, tak rozhodne sud. Rozhodne v najlespsom zaujme dietata bez ohladu na to ci s tym jeden alebo druhy rodic suhlasi. Pockaj ako rozhodne sud.
Dúfam, že sudca či sudkyňa ho tak pošlú do prdele, že sa z toho nespamätá
Mat zle vzťahy je jedna vec, ale tyrat a trestať dieťa je fakt choré
Ano, kamaratka to tak mala...
Ja som mala také dieťa v škôlke u nás v súkromnej u mamy v štátnej.Brala to normálne ako to, že týždeň je u mamy týždeň u otca mala 4 r
@pribinak presne ja tiež dúfam, že ho sudca) sudkyňa pošle do prdele s takým návrhom
@luccija ale ex chce celý mesiac že bude raz v jednej skolke a raz v druhej a ešte sú to úplne iné okresy tak 189km od seba škôlky
@lienka.7 presne mám taký istý názor
@aaadkaaa môžeš mi napísať, že keď tak kamarátka mala, že koľko km boli od seba školky? A že si to sám sudca tak schválil navrh alebo musí byť súhlas aj druhého rodiča
Áno u nás tak chodia 2 týždne sz v našej a 2 týždne v BA na opačnom konci SK
Mesiac mu nikto nedovolí v takom veku.A možno mu to neprejde vôbec a len vydiera.Toto dieťa bývalo 80 km od otca, keď súd rozhodne o striedavke podľa mňa tvoj súhlas s druhou škôlkou nepotrebuje, ale to len tipujem.Za ten týždeň čo je u neho môže mať opatrovateľku čo chce ..neplas sa dopredu
Moje dieta chodilo do 2 skolok v dvoch roznych statoch. 2 tyzdne a 2 tyzdne. Podla mna to nemalo na neho nejaku psychicku ujmu. Obcas prisiel o besiedku alebo nejaku inu aktivitu,lebo bol prave v druhej skolke, ale inak to bolo ok. Bol na to uz zvyknuty.
60 km boli od seba... mali streidavku, s ktorou tiez nesuhlasila,tak ako ani so skolkou,ale nikoho to nezaujimalo. Hrozili im aj 2 skoly...
nič nie je len čierne alebo biele....v prípade striedavej starostlivosti je možné, aby dieťa navštevovalo 2 škôlky, dokonca aj neskôr 2 školy.....a súkromná MŠ ti vezme dieťa aj bez súhlasu druhého rodiča, dokonca aj niektoré štátne MŠ nevyžadujú súhlas druhého rodiča.....rodičia sú obaja a ostávajú nimi aj po rozvode.....
Zriedkavo súd rozhodne na strane otca, to len vtedy, ak matka má nejaké vážne závislosti, choroby....čiže nemyslím si, že to tvojmu ex prejde, či sa vyhráža, či nie. Skôr si skopíruj jeho vyhrážky, aby to tvoj právnik na súde vedel prezentovať pre dobro vášho dieťaťa.
@martul neviem tu otec povedal, že budú takto fungovať do školy, že potom to asi nepôjde aj si trocha neviem predstaviť zisťovať si úlohy z druhej školy a pod, keď zase nabehne druhý týždeň...
@sinusoida prečo si to myslíš?Dnes sa dávajú bežne deti do striedavky a vôbec nie preto, že by mama mala nejaký problém.Konecne sa začalo pozerať na záujmy deti čo povedia s kým chcú byť a pod
Je to choré a kvôli rodičom budem trpieť dieťa. Bola tu už taká téma, dieťa veľmi trpelo