Ahojte🙂 mam 5 rocneho maleho a zacinam riesit, kam ho mam dat do skoly. Prosim, vedeli by ste mi napisat, ake mate skusenosti a s ktorymi ZS v Kosiciach? dakujem🙂
mne je to v podstate aj jedno.. byvame dole, na Juhu, pri Steelke... takze park angelinum by bolo super.. len som pocula, ze je o nu neskutocne velky zaujem
Stanicna
Určite NEODPORÚČAM ZŠ Bukoveckú !!! Ledva otvoria jednu triedu ročne.... A po osobnej skúsenosti sa ani nedivím. Vybrali sme ju, lebo bola najbližšie, ale celé zle!!! Museli sme zmeniť školu. A sme veľmi radi. Učitelia neriešia nič, čo sa týka konfliktov detí. Ak chcete zažiť nezažité, dajte si dieťa na ZŠ Bukoveckú v Košiciach.
v akom okruhu? ci je jedno kam na ktore sidlisko a pod? my mame tu hned blizko zs tomasikovu ale velmi zle referencie na nu mame a ani my tam nedavame dieta, dobre su vraj zs laca novomeskeho, park angelinum a hroncova, tu hroncovu aj my rozmyslame, pozrite aj webstrany skol tiez dost napovie prip. dni otvorenych dveri, hroncova napr. robi pre predskolakov hodinku, na hodku odnesiete dieta a zabavi sa tam. ja poznam len tento okruh co som zistovala ine sidliska neviem