Ahojte maminy. Nasho maleho chcem dat v septembri 2010 do skolky niekde v Krasnanoch alebo Raci. Viete mi poradit, s ktorou mate dobre skusenosti a do ktorej ho urcite nedavat? Dakujem 🙂
Ahoj Michalienka, dakujem za nazor. Moja svagrina tiez dala uz dvojo deti na Cyprichovu a tiez je spokojna. Len si chcem vytvorit sirsi obraz o MS v tejto lokalite, hlavne ked ide o prve dieta, ktore tam ideme dat 🙂
Ja by som tiez svojho druheho syna chcela dat na Cyprichovu od januara 2011. ked bude mat tri roky, ale neviem ci ho zoberu, pretoze sa hlasi vela deti a teraz v septembri museli zobrat take dieta, ktore dovrsilo uz tri roky 😒 . do septembra. Takze maju plny stav. A na Hubeneho ho moc nechcem dat, ale ked nebude ina moznost tak pojde tam.
ahoj, moja dcera chodila do Krasnan na Cyprichovej ulici, ja som bola velmi spokojna, nemala som s nou ziadne problemy.
Ale pozor co clovek to iny nazor, mozno aj podla toho ake je dieta, pretoze niekomu skolka vyhovuje a druhy na tu skolku nadava. Aj s tym som sa stretla co sa tyka skolky na Cyprichovej.